reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
ja się nie mogę przemóc do hanti, bo tam dziecku trzeba zaufać, że się nie ruszy i nie spadnie. No nie mogę jakoś, będe czekac na Twoje doświadczenia.

Widziałaś Double Hamock? Tam też trzeba troszkę zaufać, ale zawsze staram się mocno trzymać poły aby młoda nie poleciała.
Hanti na filmiku najpierw wrzuca małą a potem nakłada chustę. Ja zarzucam małą razem z chustą.

100 to troche duzo , no nic sama pocwicze :) poszukam na yt.
Ula kurcze bo sie zdenerwuje dawaj zdjecie z nosidłem:)
kurcze ja bym też 100-wy nie dała, też mam problem z zawiązaniem plecaka a w sumie chustę mam 4,2 dlatego sprawiłam sobie ONO no i to już inna bajka z tym że żałuje że go nie kupiłam wcześniej bo trochę małe no ale myślę że z 3 m-ce nam posłuży
Ulka ja też chciała bym zdjęcie zobaczyć:-)

kurcze ja bym też 100-wy nie dała, też mam problem z zawiązaniem plecaka a w sumie chustę mam 4,2 dlatego sprawiłam sobie ONO no i to już inna bajka z tym że żałuje że go nie kupiłam wcześniej bo trochę małe no ale myślę że z 3 m-ce nam posłuży
Ulka ja też chciała bym zdjęcie zobaczyć:-)

a jak wygladaja te chusty ono?

reklama
Do góry