reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

.....

A jeśli chodzi o wiązanie, ćwicz razem z filmem z yt :) ja tak się nauczylam, teraz wiążę dwa plecaki: prosty i double hammock a w sobote dziewczyny pokazały mi z krzyżem i hanti i te teraz będę ćwiczyć.
no własnie chodzilo mi o nazwy tych wiazan na yt zaraz bede szukac :))
ja tez uczylam sie na t\yt teraz musze sie podszkolic
ja się nie mogę przemóc do hanti, bo tam dziecku trzeba zaufać, że się nie ruszy i nie spadnie. No nie mogę jakoś, będe czekac na Twoje doświadczenia.
ja wiazalam na plecach sama bez pomocy, maly siedzial na chuscie na fotelu i tak go wciagam na plecy, a wstaje dopiero jak jestem pewna ze nie spadnie

reklama
etna - ale na pewno piszesz o plecaku hanti? czy w ogóle o plecaku? ja w plecaku nosze Gaje od poczatku marca, a boje sie tylko hanti, bo tam sie dziecka chustą nie przytrzymuje.. :/

etna - ale na pewno piszesz o plecaku hanti? czy w ogóle o plecaku? ja w plecaku nosze Gaje od poczatku marca, a boje sie tylko hanti, bo tam sie dziecka chustą nie przytrzymuje.. :/

hihi ale namieszalam, ja mowie o chuscie ze sama wkladam na plecy, a tego plecaczka nigdy nie mialam i nie mam pojecia jak tam z wkladaniem

edit:
po kilku meczacych probach doszlismy do tego:
100_6486 - Kopia [50%].jpg100_6487 [50%].jpg100_6482 [50%].jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja też właśnie dużego stracha mam, no i moja grecja za dluga do plecaków, ale muszę poprubwać z vombati, tylko wlasnie stracha mam

reklama
Jak mam dziecko przed soba to jestem pewna , ze mi sie nie wysmyknie. A gdzies tam za plecami- paralizuje mnie.. mam kilka typow na nosidlo , bo nie wiem , czy z chusta sie przelamie

Do góry