reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

Nosidło można zaplanować samemu i nawet to jest wskazane bo Pathi nie powiela nosideł, można zrobić coś na wzór zdjęć ale nie identyczne. Jeżeli nie ma się inwencji twórczej Alcia podpowiada ;D Ja troszkę załuję tego pieska. Pisałam do niej maile bo byłam niezdecydowana ale ona już ich nie idczytała tylko wzięła się za pracę ;D a potem przyszło mi do głowy, ze może autko, może misia
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://w192.wrzuta.pl/sr/f/9KY1ehN0nby/mis
teraz myślę, ze może Synuś mamusi i tatusia eha sama nie zdecydowana byłam ;D ale stronę z motylkiem poprosiłam sama I JEST MEGA PIĘKNA wybrałam także sztruksik z jednej i drugiej strony i materiał na motyla. Czekam i czekam na przesyłkę i doczekać się nie mogę, moze po południu ok 18 pojadę na pocztę bo dziś listonosz nie przyniósł a jutro sobota :(

Zamawia się nosidło podając wzrost i kilogramy dziecka (więcej na pathi stronie) nosidło posłuży chyba do następnego sezonu. Można zamówić dwurozmiarowe które posłuży dłużej ale ja nie zamówiłam i nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale chciałam mieć takie dopasowane i zresztą nie wiadomo czy mały jako starszak będzie miał ochotę w tym być, ja wogóle nie wiem czy on teraz w tym siedzieć będzie :( Mma nadzieję, ze TAK!

reklama
50-tka jak najbardziej wystarczy, na głowę zakładam tez kapelusik z takim długim rondem z tyłu. Ciałko warto co godzinkę smarować, choć nie ma takiej konieczności. Zależy od karnacji dziecka.

SUPER! Czekam na fotki w akcji! Najważniejsze by mocno dociągnąć :) Na you tubie masz trochę filmików, są trzy sposoby wiązania górnych pasów mt.

Ślicznie Wam w nim :)

Ja dziś dostałam do testów MT od AsiButterflyMeiTai. Trochę już na nas panel przywąski, ale byłyśmy w nim w mieście i zaczepiło mnie małżeństwo z miesięczną córeczką :) Pół godziny rozmawialiśmy, chcą chustować :) nawet mój A się "wymądrzał" :D
Później foty wstawię w tym mt.

Dziunka gdzie te fotki wstawiłaś, jeszcze raz bym obejrzała ale nie mogę znaleźć :(

A tak poza tym wszystkie mei taie na you tubie to takie szmatki a moj jest dosyć sztywny, ciekawe co lepsze?

edit. dziewczynki czy któraś ma i mogłabym poprosić o pozyczenie chusty kółkowej? Chciałabym jeszcze to cudo sprawdzić ;D Jest u nas taka kochana mama na forum ;D

Ostatnia edycja:
Nosidło można zaplanować samemu i nawet to jest wskazane bo Pathi nie powiela nosideł, można zrobić coś na wzór zdjęć ale nie identyczne. Jeżeli nie ma się inwencji twórczej Alcia podpowiada ;D Ja troszkę załuję tego pieska. Pisałam do niej maile bo byłam niezdecydowana ale ona już ich nie idczytała tylko wzięła się za pracę ;D a potem przyszło mi do głowy, ze może autko, może misia
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://w192.wrzuta.pl/sr/f/9KY1ehN0nby/mis
teraz myślę, ze może Synuś mamusi i tatusia eha sama nie zdecydowana byłam ;D ale stronę z motylkiem poprosiłam sama I JEST MEGA PIĘKNA wybrałam także sztruksik z jednej i drugiej strony i materiał na motyla. Czekam i czekam na przesyłkę i doczekać się nie mogę, moze po południu ok 18 pojadę na pocztę bo dziś listonosz nie przyniósł a jutro sobota :(

Zamawia się nosidło podając wzrost i kilogramy dziecka (więcej na pathi stronie) nosidło posłuży chyba do następnego sezonu. Można zamówić dwurozmiarowe które posłuży dłużej ale ja nie zamówiłam i nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale chciałam mieć takie dopasowane i zresztą nie wiadomo czy mały jako starszak będzie miał ochotę w tym być, ja wogóle nie wiem czy on teraz w tym siedzieć będzie :( Mma nadzieję, ze TAK!

Ula a gdzie jest cennik tych chust??bo nie moge znalezc:-(na tej stronie co dalas..

Dziewczyny szukam jakiegos wiazania na plecy, probowalam juz trzech ale jakos tak mi dziwnie wychodza, sam plecaczek nawet, nawet ale jakos ciezko mi zakumac te wiazania, placze mi sie wszystko nie wiem co pod czym podwiazac a potem mam platanine jedna wielka, niby maly sie trzyma, a wiem ze chusta nie powinna byc tak poskrecana, sory ze bez kropek ale musialam jakos nadmienic o co mi biega hihihi.

Jak będziesz miała chęć to możemy się spotkać i Cię nauczę :) Albo spójrz na stronkę KK czy jakieś warsztaty są :) Możesz też zaprosić Martę do domu na indywidualne lekcje, ale to już drożej.
Albo zainwestować w nosidło :) Choć mi w niczym nie jest tak dobrze na plecach jak w chuście.

reklama
Do góry