babeczki moj M mnie meczy ze mam znalezc jakies nosidelko chuste bo on chce Kacpra nosic jak idziemy np do sklepu...ja mu powiedzialam ze to chyba juz za pozno??mam racje??jesli nie to doradzcie dajcie jakies linki z jakimis nosidelkami/chustawi ..Kacper to 10kg klucha wiec raczej do malych nie nalezy:/
reklama
mamulica
Fanka BB :)
TIMARU INFANT ergonomiczne miękkie nosidełko (1164637912) - Aukcje internetowe Allegrobabeczki moj M mnie meczy ze mam znalezc jakies nosidelko chuste bo on chce Kacpra nosic jak idziemy np do sklepu...ja mu powiedzialam ze to chyba juz za pozno??mam racje??jesli nie to doradzcie dajcie jakies linki z jakimis nosidelkami/chustawi ..Kacper to 10kg klucha wiec raczej do malych nie nalezy:/
my mamy takie, bo ono jest dla takich kloców. Inne najczęściej do góra 13 kg. U nas się sprawdza idealnie!!!
babeczki moj M mnie meczy ze mam znalezc jakies nosidelko chuste bo on chce Kacpra nosic jak idziemy np do sklepu...ja mu powiedzialam ze to chyba juz za pozno??mam racje??jesli nie to doradzcie dajcie jakies linki z jakimis nosidelkami/chustawi ..Kacper to 10kg klucha wiec raczej do malych nie nalezy:/
ja niezmiennie polecam manduce
Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
dziewczyny a czy w tych nosidlach dziecko mozna nosic tylko przodem do siebie tak??nie ma pozycji dziecko buzka do swiata??:-)
w manduce mozna dziecko nosic i z przodu i z tylu
kilolek
podwójna listopadowa mama
wyłacznnie twarzą do ciebie, ale jak założysz na plecy wysoko to może wyglądać znad twojego ramienia, z tym, zę nie ze wszystkim tak się da. Ale dzieciom zwykle nie przeszkadza, ze sa tyłem do swiata, bo patrzą sobie w bok i są zadowolonedziewczyny a czy w tych nosidlach dziecko mozna nosic tylko przodem do siebie tak??nie ma pozycji dziecko buzka do swiata??:-)
i jak najbardziej nie jest za późno!!! Ja Kubę zaczęłam nosic jak miał 2 lata
żeby sie przespała to chusta wiązana jedynie, bo ani w pouchu ani w kółkowej się nie prześpi. Ewentualnie nosidlo ergonomiczne. Ja mam Timaru, to co polecała mmamulica ale dla mojego Michasia jest nieco przyduzo, na krótko ok, ale na dłuższą metę już nie bardzo. My w nim Kubę nosimy.Kochane chustomamy za dwa tygodnie jedziemy na kilka dni na wieś i na spacerach chciałabym ponosić szkraba, pokazać krówki, świnki, pola itpręce moje tego nie wytrzymają, a portfel rodzinny nie zniesie chusty za kilkadziesiąt złotych. Znacie jakieś tanie propozycje w których Marka mogłaby oglądać świat i w razie czego się zdrzemnąć?? No i żeby było bezpieczne dla kręgosłupa, więc chyba nosidło odpada??
Jesli chcesz tylko na jeden wyjazd to radę porzyczyć, a moze jak ci się spodoba to sobie kupisz.
Z tanich są te nosidła timaru inffanta i chusty np takie CHUSTA TKANA *PASECZKI* 5m 7 kolor+ PORADNIK azimi (1162258909) - Aukcje internetowe Allegro ale uprzedzam,z ę nei są tak dobre jakościowo jak te oryginalne(sztywne, zwłaszcza brzegi, nie dociągną sie tak dobrze, ale na troche mogą być), ja bym polecała Nati jeśli możęsz poświęcić 180zł CHUSTA NATI 22 KOLORY ROZMIAR L - PROMOCJA !!! (1167603395) - Aukcje internetowe Allegro
kilolek
podwójna listopadowa mama
ale twarzą do rodzica! a gie-osce chyba chodziło o plecami do rodzica z przodu - tak nie można nosć w niczym, nie ważne co reklamuje sprzedawcaw manduce mozna dziecko nosic i z przodu i z tylu![]()
Kira a ile kosztuje to nosidlo co polecasz??bo z tego co widzialam na allegro to jedna szt jst wystawiona za 360zl<szok>
no niestety taka cena,a le mysle ze dobra inwestycja, i racje ma kilolek, twarza do swiata to nie:/
reklama
Dziękuję kilolkuwyłacznnie twarzą do ciebie, ale jak założysz na plecy wysoko to może wyglądać znad twojego ramienia, z tym, zę nie ze wszystkim tak się da. Ale dzieciom zwykle nie przeszkadza, ze sa tyłem do swiata, bo patrzą sobie w bok i są zadowolone
i jak najbardziej nie jest za późno!!! Ja Kubę zaczęłam nosic jak miał 2 lata
żeby sie przespała to chusta wiązana jedynie, bo ani w pouchu ani w kółkowej się nie prześpi. Ewentualnie nosidlo ergonomiczne. Ja mam Timaru, to co polecała mmamulica ale dla mojego Michasia jest nieco przyduzo, na krótko ok, ale na dłuższą metę już nie bardzo. My w nim Kubę nosimy.
Jesli chcesz tylko na jeden wyjazd to radę porzyczyć, a moze jak ci się spodoba to sobie kupisz.
Z tanich są te nosidła timaru inffanta i chusty np takie CHUSTA TKANA *PASECZKI* 5m 7 kolor+ PORADNIK azimi (1162258909) - Aukcje internetowe Allegro ale uprzedzam,z ę nei są tak dobre jakościowo jak te oryginalne(sztywne, zwłaszcza brzegi, nie dociągną sie tak dobrze, ale na troche mogą być), ja bym polecała Nati jeśli możęsz poświęcić 180zł CHUSTA NATI 22 KOLORY ROZMIAR L - PROMOCJA !!! (1167603395) - Aukcje internetowe Allegro
edit: a to?? co ekspertki myślą o tym?? http://allegro.pl/item1170437778_chusta_bez_wiazania_innowacyjne_nosidelka_len.html
Ostatnia edycja:
Podziel się: