reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

poczytałam trochę o tych nosidęłkach turystycznych i wychodzi na to, ze: dla starszego dziecka, które spać w nim nie będzie, ale trzeba robic przerwy. Dziiecko w nim siedzi, nie przylega do rodzica. Jesli uśnie to nadal trzyma go wyłacznie jego kregosłup - tak jakby usnęło w krzesełku do karmienia. Chyba nikt nie chciałby tam spać...w komforcie uzytkownaia przez dziecko okreslane jest jako coś pomiędzy wisiadełkiem, a krzeselkiem, więc niekoniecznie najzdrowsze i może wygodne ale na niezbyt długo

Ostatnia edycja:
reklama
aga wracajac do twoich pytan na temat nosidla manduca...to na plecach kiepsko sie nosi, przynajmniej dla mnie bo ten pas wpija mi sie w brzuch:/ a na plecach go nie czuje;) natomiast dla tatusiow na plecy moze lepsze juz nosidlo turystyczne? chociaz teraz mysle ze turystyczne jest chyba lepsze dla starszych dzieciaczkow juz chodziacych:

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.aak.pl/html/gifs/nosidlo/ania_nosidlo1.jpg

wiesz to nosidełko to jest maaaasakra dla mnie ... ciężkie to jak jasna cholera...
ale thx :-)

a nosic kaza dzieci wlasnie na rekach przodem do swiata, kto ich skuma

bo oszenie dziecka przodem do świata na rękach a w nosidle to są dwie rożne sprawy

Dziunka a ty dużo tych nosideł widziałaś?? i z ręką na sercu które byś poleciła? MT odpada

wiesz to nosidełko to jest maaaasakra dla mnie ... ciężkie to jak jasna cholera...
ale thx :-)

bo oszenie dziecka przodem do świata na rękach a w nosidle to są dwie rożne sprawy

Dziunka a ty dużo tych nosideł widziałaś?? i z ręką na sercu które byś poleciła? MT odpada

czy twoj maz tez uwaza ze to niemeskie?;)

hehe naprawdę? mój tam wszystko przyjmie :D na jedno nosidło sie zbuntował, ale faktycznie było koszmarnie niewygodne. A najbardziej kocha swoją (jakoś juz zostala jego) lniana chustę wiązaną

musiałam wstawic :))))))))))))) hihihi szkoda ze u nas to tylko na chwile yh

test0043.jpgtest0045.jpg

reklama
Kochane chustomamy za dwa tygodnie jedziemy na kilka dni na wieś i na spacerach chciałabym ponosić szkraba, pokazać krówki, świnki, pola itp :) ręce moje tego nie wytrzymają, a portfel rodzinny nie zniesie chusty za kilkadziesiąt złotych. Znacie jakieś tanie propozycje w których Marka mogłaby oglądać świat i w razie czego się zdrzemnąć?? No i żeby było bezpieczne dla kręgosłupa, więc chyba nosidło odpada??

Do góry