reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
vombati ;D Wygodne są takie chusty kółkowe? Ja zamówiłam sobie MT.
hehe ale ja konkretnie pytam która, bo ja dąłam link do producentki, a ona robi rózne i tam rózne są - kólkowe, elastyczne,lniane.
Kólkowa wygodna ale na krtótko, na dlużej kiepsko się sprawdza, fakt,z e Vombati robi najpiekniejsze kółkowe, jej ogony sa powalające chusty VOMBATI

reklama
A więc my do Poznania nie zabraliśmy wózka. Żałowałam tylko dlatego że nie mogła w związku z tym spać na balkonie...

Nie wyobrażam sobie jeżdżenia autobusami i tramwajami wózkiem i tu szczerze podziwiam wszystkie mamy z dużych miast.:tak: Ja nie dałabym rady.:no:
Pierwszego dnia spotkałam się z dziewczynami z chustoforum, które pożyczyły mi na cały mój pobyt Tuli i Ono, bo byłoby mi ciężko codziennie motać A.
Ono za małe na Joasię, Tuli w sam raz. JEST PIĘKNYM NOSIDŁEM, bardzo wygodnym i gdyby nie ta cena......
Na plecach jak dla mnie się nie sprawdziło, jak to każde nosidło, dzieć jest za nisko, Asia lubi patrzeć przez ramię więc zaraz była zamiana na chustę. Ale z przodu super się nosi!!!!:tak: A jakie wrażenie na ludziach robiło!
Fotki w akcji:
Zobacz załącznik 272010Zobacz załącznik 272011Zobacz załącznik 272012
Tu widać różnicę w wysokości dziecia na plecach:
Zobacz załącznik 272013Zobacz załącznik 272014

A teraz w poniedziałek przyleci MT do testów:-)

Do góry