reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

oki zaraz się zaloguję i poszukam...:tak:(z zagranicy też mamy są?)

kilolku ja mówię o tym zdjęciu , bo tu widać ewidentnie że nawet do ciała nie przylega materiał pod ręką....:sorry2:
ten zielono żółty kawałek normalnie sobie go mogłam ścisnąć wpięści....

reklama

kilolku
pisz koniecznie jak się sprawdza. Ja choruję na TULI i w końcu kupię, tylko muszę się najpierw wybrać do sklepu w Wawie gdzie można przymierzyć...

Kamcia
trzymam kciuki :) w końcu się uda. ja teraz walcze z noszeniem na biodrze w chuście na kółkach... jakoś nie mam do niej zaufania, materiał zamiast być pod kolankami zjeżdża pod uda....
pj tp niedobrze, a moze bardziej dociagnąć trzeba po kolankami, zeby upcia lepeij wpadła

oki zaraz się zaloguję i poszukam...:tak:(z zagranicy też mamy są?)

kilolku ja mówię o tym zdjęciu , bo tu widać ewidentnie że nawet do ciała nie przylega materiał pod ręką....:sorry2:
ten zielono żółty kawałek normalnie sobie go mogłam ścisnąć wpięści....
aaaa no tu to faktycznie nieobrze

no widzisz :cool2: znam się na tym;-) hehe
jutro znów zrobię próbę...
bo wkońcu trzeba się nauczyć... w sobote mi wózek zabierają....:sorry2:
to chustoforum to jest jak bb ?? one są powiązane?? czy to tylko zbieg okoliczności że wyglądają tak samo??:-D
niby nie sa powiązane ale podejrzane, bo tam wygląd zmienili niemal w tym samym czasie co u nas (doslownie kilka dni roznicy) a przed zmianą też były podobne

Kamcia jak masz mozliwosc to lepiej jak ktos na zywo Ci doradzi jak wiazac. Byłam pewna , ze kieszonke robie ok , ale dziunka mnie poprawiła i teraz to juz zupełnie inna historia. Pupka w koncu jest jak nalezy.
2X jest b.fajne;-)
co dlo wiazania to wczoraj miałąm klopot by zrobic kieszonke , 2x ... to nie byl moj dzien absolutnie:tak:

kilolku jak tam TULI? Nosiłaś na dłuższą trasę?

Ja dziś trenowałam na biodrze w chuście kółkowej - nawet fajnie, Alusia zadowolona :). Ale to jest pozycja tylko do noszenia, a nie do robienia czegoś w tym czasie - jedna ręka jest zablokowana dzieckiem na biodrze, a na drugiej obciąża się chusta, więc też niewiele się nią da zrobić...

kilolku jak tam TULI? Nosiłaś na dłuższą trasę?

Ja dziś trenowałam na biodrze w chuście kółkowej - nawet fajnie, Alusia zadowolona :). Ale to jest pozycja tylko do noszenia, a nie do robienia czegoś w tym czasie - jedna ręka jest zablokowana dzieckiem na biodrze, a na drugiej obciąża się chusta, więc też niewiele się nią da zrobić...
niestety, dziś nie dąłam rady

reklama
ale tak to chyba nie wolno??:eek:
[video=youtube;awmsZJfdezU]http://www.youtube.com/watch?v=awmsZJfdezU&feature=related[/video]

i dzisiaj próbowałam yyy kieszonkę... i wyszzło lepiej niż ostatnio tylko..
coś mi się zdaje że małej uciska nóżki bo materiał cały czas mi się zwija do kolanek
nie wiem czemu...
poza tym jest chyba ok...
jak widziałam na filmiku jednym to tam nie dawali tak wysoko dziecku kolanek i materiał się nie zwijał....:sorry2:
zdjęcia mam w aparcie.. wiec wkleję jak zgram ;-)

Do góry