reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

Ja tam sie nie znam ,patrzyłam na Viki :-)Matka daj jej tego cycka no:-)

Ja bym Wam pokazala co dzis zrobiłam ala poucha :-Dbo mały wariowal i wymyslilam na pare minut z firanki :-DKasia widziała już...:-DAle zaraz będą krzyki że nie tak trzymam itp więc nie pokaże:-Dale małemu się podobało,i jak bedzie przypływ gotówki zamawiam na allegro :-)
hahahahahahahha :D No !!! :D:D:DD:

reklama
raz estem, raz mnie nie ma (problemy z netem)

wydaje mi się, ze chyba powinnaś mocniej przy szyjce dociagnąć ale głowy nie dam, bo zdaję sobie, ze w tej chuście trzymasz jeszcze wielkie melony ;)
:sorry2: no właśnie te melony:dry:
Ja tam sie nie znam ,patrzyłam na Viki :-)Matka daj jej tego cycka no:-)
:-D:-D:-D ona w chuście zawsze tak.. heheh no i później zasypia:sorry2:

cleo Ty to masz chustę z kółkiem.... bueheheh ;) a raczej z petelką:-D

Ostatnia edycja:
Moja też od niedawna skacze, dziś w plecaku próbowała, ale nie dawała rady :-D ale to jest normalny etap w rozwoju:tak:
Kamcia Widzisz, za luźno tam u góry masz. Dlatego ja wole 2x bo zawsze mi trudno gorna krawedz dociagnac w kieszzonce, a wogole przy ruchliwej Asi.

Cleo - zdjecie prosze!!! I WIELKIE BRAWA ZA POMYSL I WYOBRAZNIE:tak::-)

kamcia bo wiesz, żę nie ciagniesz całej poly tylko po kawałku? na pewno wiesz, tak sie tylko upewniam

kamcia bo wiesz, żę nie ciagniesz całej poly tylko po kawałku? na pewno wiesz, tak sie tylko upewniam
wiem wiem:tak: tyle że jak ciągnę jeden bok to mała mi ręką rozciąga drugi, jak chę naciągnąć drugi to ta mi się na tym pierwszym buja... i jakos nie umiem jej uciągnąć.. nie wiem co z tym materiałem pod ręką.. bo kasia mówiła że pozawijany , a mi jeszcze gdzie niegdzie tak odstaje (tam specjalnie zrobiłam pokaz na jednej z fotek)
no i pod nóżkami nie wiem czy nie ma za bardzo takiego zwałowanego:dry:
chyba jak robiłam za 1 razem było lepiej... bo nawet czułam że jest dobrze a dziś... :no:

moim zaniem pod ręką jest dobrze (grunt żeby na plecach było wygładzone), pod kolankami faktycznie pozwijane ale tu się nie czepiam, bo w tym momencie nei jest najwazniejsze. Zapanujesz nad dociaganiem, samo się wyprostuje.
Musisz bardzo mocno trzymać to co ociągniesz, naprawę mocno, ona nie ma prawa ci tego wyciągnąć, całą garścią trzymasz

oj nie przejmuj się, ja motam o 8 miesięcy codziennie i bywa,ze czasem tak zamotam, ze aż wstyd

Jak naciągniesz jedną połę to włóż ją między nogi i przyblokuj w ten spodób - nie poluzuje się. A wogóle 2x spróbuj - mówię Ci - będzie łatwiej:tak:

I nie dołuj się, więcej luzu a dasz radę:tak: ja na poczatku miałam czasem takie dni że chuste w kąt wrzucałam z wściekłości. A poza tym zalogowałaś się na chustoforum? Wejdź i poszukaj mam z Twojej okolicy:tak: Na pewno jakaś się znajdzie. Chusty.info - chusty do noszenia dzieci - Chustoforum

reklama
Niespodziewanie przed kilkoma godzinami przyszło do mnie TULI. Pierwsze wrażenie jest - super!!!! bardzo wygodnie ale nosilam tylko po domu. A. mówi, ze jest nienaturalnie rozkraczony ale mi wydaje sie ok. Jutro wyjdę gdzieś dalej to zobaczymy.
Nosidla mają jednem minus jak dla mnie -pas biodrowy - jak go porządnie ściagnę wyglądam jak baleron :(((( ;)

kilolku
pisz koniecznie jak się sprawdza. Ja choruję na TULI i w końcu kupię, tylko muszę się najpierw wybrać do sklepu w Wawie gdzie można przymierzyć...

chyba jak robiłam za 1 razem było lepiej... bo nawet czułam że jest dobrze a dziś... :no:

Kamcia
trzymam kciuki :) w końcu się uda. ja teraz walcze z noszeniem na biodrze w chuście na kółkach... jakoś nie mam do niej zaufania, materiał zamiast być pod kolankami zjeżdża pod uda....

Do góry