reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

dziunka miałaś mi dac linki te na wiązanie mojej małej...
Ty wiesz które wiązania moge , a które już odpadają...
no i faajnie by było mieć to w kupie..
zapomniałaś chyba:-p

reklama
dziękuję aga :-) poszperam i poczytam napewno czegoś się nauczę
, ale dziunka miała mi wysłać takie odpowiednie wiązania jak na moją chustę i na wiek Vi bo ja ją zawiązałam w złe wiązanie:-D
bo nie wiem które dla niemowląt, które dla starszaków, które na elasttyczną chustę czy na tkaną... :zawstydzona/y:
po prostu jestem w tym ciemna i się nie znam...

dzisiaj będzie 2 próba wiązania...:tak:
zrobię ten koszyczek czy jak to tam

dziewzyny bo oszaleję..
gdzie wy dajecie rączki jak zawiązujecie w chuscie??
bo moja jak ją w kieszonkę zrobiłam to wyciągnęła mi rączki więc ją zawiązałam pod paszkami... i by mi wypadła:szok:więc wiem że tak nie powinnam chyba, no bo sie do tyłu odchyliła...

ale jak ona nie chce czasem rączek do środka ?? to co ja mam zrobić??

Kamcia ja pakuje łapki do środka i jak zmaotam to najwyżej wtedy wyciagam i coś poprawiam, bo inaczej to strasnzie się wierci i krzywo mi wychodzi, poza tym fascynuja go ogony i za nimi się wychyla, tez by mi kiedyś wyleciał przy wiązaniu. A jak do środka lapki pakuję to trzyma e mniej więcej pod moimi pachami, poniżej fiszbin od stanika

kilolku ,ale mi by wypadła już po zawiązaniu..
poszłam do banku.. a później chciąłm na chwilę do biblioteki żeby coś wydrukować
i usiadłam z nią na krzesełku a ona po chwili zobaczyła książki i się odgięła do tyłu i w ostatniej chwili złapałam ją za plecki:szok: bo by mi zwisnęła do tyłu z nóżkami poplątanymi materiałem....

reklama
ja się właśnie przepraszam z moją chustą kółkową - nie nosiłam jej 3 miesiace bo wszystkie pozycje kołyskowe małą wnerwiały.
Dziś próbowałam pozycję "fotelikową" - mała zachwycona, bo to tak jak na rękach, ja też bo obie ręce wolne :).Ale to jest taka pozycja "na chwilę" jak dla mnie, co bardziej rychliwe dziecko może chyba z tego "fotelika" wyskoczyć.

wieczorem spróbuję jeszcze na biodrze...

Do góry