reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
no no
a czy te super piekne cudne i wspaniale chusty mają jakiekolwiek certyfikaty i atesty?
jesli tak to może się zastanowię
jesli nie to gratuluje zdrowego rozsadku i odpowiedzialnosci. bo po co atesty i bezpieczenstwo pociechy. wazne ze ladnie wygladam i kolezance sie podobam co?
zal.pl ;)
a ty w ogole masz pojecie o czym piszesz? wpadasz na forum pierwszy raz i obrazasz osoby o ktorych nie masz pojecia piszac na tema o ktorym pjecia ci tez brak i co myslisz, ze uznamy cie tu za jakis autorytet? zal to takich ludzi jak ty moja droga

kamcia al;e dzidzia to nie ma sie czego uczyc....albo jej sie podoba, albo nie....;-):tak:
no dobra to dajcie mi się wkręcić w temat... bo jakoś mnie olśniło że wygodniej byłoby mi czasem z chustą, np gdy trzeba do sklepu a mała nie ma nastroju na siedzenie w wózecczku wtedy bym ją owinęła i w drogę :-)
u nas jedna dziewczyna chce sprzedać chustę zaraz wam dam lina i powiedzcie czy taka bybłaby dobra:tak:bo ja nie mam pojęcia..
dobar to była chusta nosidło dla niemowląt...

polećcie mi coś fajnego ??

a co do koleżanki Mileny która ma rozdwojoną jaźn napisąłam na lutówkach żeby na nią uważały..:sorry2: zobaczymy jak to się rozwinie ,...

Ostatnia edycja:
Kamcia najpierw najlepiej pożycz chustę jeśli możesz i popróbuj parę dni czy wam się spodoba. Ja miałam wypożyczoną chustę i nosidło i zdecydowanie wolałam nosidło miękkie.

Kamcia najpierw najlepiej pożycz chustę jeśli możesz i popróbuj parę dni czy wam się spodoba. Ja miałam wypożyczoną chustę i nosidło i zdecydowanie wolałam nosidło miękkie.
nosidło miałam pożyczone od siostry i mi nie odpowiada bo ciężko mi się małą wyciąga z niego , no i ogólnie jakoś tak dziwnie,
a chusty nie mam od kogo niestety pożyczyć bo u nas na wyspie to mało kogo znam co by mmiał dziecko a co dopiero chustę:eek::-D

wogóle to ja nawet nie wiem czy będe umiała nas wiązać tą chustą....:sorry:
łatwe to czy trudne??
już wybrałam kilka wzorów tam z waszych poprzednich stron...
cciekawe co z tego będzie

reklama
Do góry