reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chustowanie u Lipcówek :)

My myśleliśmy na chustą ale M. powiedział, że też by chciał ale chusty wiązać nie będzie i stanęło na baby tula nosidełku ergonomicznym.

Billow_Black_large.jpg

Kupilismy głównie na podróz samolotem, bo lece sama a to wózek torba trzeba sobie poradzic. Maly lubi w nosidelku, na podworku zasypia bezproblemu. Pare razy tez udalo sie zlozyc pranie czy ugotowac obiad a nawet karmic piersia robiac zupe przy czym odplynal w sen gleboki :)
Może przy drugim kupie chuste i będę od malutkiego nosić.

reklama
Tusiu wlasnie na grupie dziewczyna wychwalala ten otulacz, tez sie nad nim zastanawiam, tylko ze jak? dziecko i tak na kurtke motac?

Kasiuchna no właśnie ja myślę że na kurtkę. Patrzyłam na te kurtki dla dwojga, ale po pierwsze są Pieronsko drogie, a po drugie mam wrażenie że wygląda się w nich jak słoń. Jeszcze ja jestem niewysoka to już w ogóle, nóżki złożyć i można się toczyć.
My już teraz działamy na kurtkę, ale motanie dziecka w kombinezonie to taki średni pomysł. Myślę że taki otulacz to było by niezłe rozwiązanie. :what:

Ja jakoś sobie nie umiem wyobrazić motania bada kurtkę. A z kolei taki otulacz to może być jednak za mało na zimę. Nie widziałam nigdy kurtek dla dwojga, jak możesz Tusiu to zarzuć jakimś linkiem. Widziałam gdzieś kiedyś bluzy dla dwojga i myślę że kupię bliżej wiosny. Choć i może to by było dobre rozwiązanie na teraz. Muszę popatrzeć na allegro.

reklama
To jest dopiero prowizoryczne wiązanie. takie tylko żeby jedną a nie dwiema rękami trzymać :)

Załączniki

• 1416938911001.jpg
    1416938911001.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 60
  • 1416938933847.jpg
    1416938933847.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 58
Do góry