reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chustowanie u Lipcówek :)

My myśleliśmy na chustą ale M. powiedział, że też by chciał ale chusty wiązać nie będzie i stanęło na baby tula nosidełku ergonomicznym.

Billow_Black_large.jpg

Kupilismy głównie na podróz samolotem, bo lece sama a to wózek torba trzeba sobie poradzic. Maly lubi w nosidelku, na podworku zasypia bezproblemu. Pare razy tez udalo sie zlozyc pranie czy ugotowac obiad a nawet karmic piersia robiac zupe przy czym odplynal w sen gleboki :)
Może przy drugim kupie chuste i będę od malutkiego nosić.

reklama
Tusiu wlasnie na grupie dziewczyna wychwalala ten otulacz, tez sie nad nim zastanawiam, tylko ze jak? dziecko i tak na kurtke motac?

Kasiuchna no właśnie ja myślę że na kurtkę. Patrzyłam na te kurtki dla dwojga, ale po pierwsze są Pieronsko drogie, a po drugie mam wrażenie że wygląda się w nich jak słoń. Jeszcze ja jestem niewysoka to już w ogóle, nóżki złożyć i można się toczyć.
My już teraz działamy na kurtkę, ale motanie dziecka w kombinezonie to taki średni pomysł. Myślę że taki otulacz to było by niezłe rozwiązanie. :what:

Ja jakoś sobie nie umiem wyobrazić motania bada kurtkę. A z kolei taki otulacz to może być jednak za mało na zimę. Nie widziałam nigdy kurtek dla dwojga, jak możesz Tusiu to zarzuć jakimś linkiem. Widziałam gdzieś kiedyś bluzy dla dwojga i myślę że kupię bliżej wiosny. Choć i może to by było dobre rozwiązanie na teraz. Muszę popatrzeć na allegro.

reklama
To jest dopiero prowizoryczne wiązanie. takie tylko żeby jedną a nie dwiema rękami trzymać :)

Załączniki

• 1416938911001.jpg
    1416938911001.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 62
  • 1416938933847.jpg
    1416938933847.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 60
Do góry