reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chustowanie u Lipcówek :)

reklama
Jak dobrze zamotasz to usiedzi. Spróbuj tkaną.

Tusiaczek jaka cena o_O

Zawiązalismy się w kieszonke z tym że rozłożylam poły na pleckach i było lżej

Z tego co widziałam na stronie w granicach 60-80zł. Z tym że ja to chce z tego plecaka co mam do chusty. Wysłałam zapytanie i czekam na odpowiedz. A w miedzy czasie rozglądam się za jakąś ogarniętą krawcową na miejscu

Tusiaczku mówisz przerabiasz woreczek na chustę na nerkę. Też pomysł.

Elifit a jak się rozkłada te poły, to przed zawiązaniem? Tak mi się chyba obiło o uszy na grupie, ale nie pamiętam. Też muszę spróbować.

A jeszcze w temacie w co zabieracie fanty typu portfel, komórka, to ja mam mały plecaczek. Idealnie jego brąz komponuje się z moją czarną chustą, ale co mi tam :-p Wygodniej mi niż z małą torebką. Jednakże nerka to chyba najlepsze rozwiązanie.

Angelika najlepszym sposobem na test dla Ciebie, to wypożyczenie tkanej chusty. Zanim wydasz wielkie pieniądze, zobaczysz czy owsik ma szansę się przekonać. Bo dziecko też się musi przyzwyczaić.

Ostatnia edycja:
Po zawiązaniu rozkładasz poły zaczynając od tego wewnętrznego na plecach.

Do pierdółek mam torbę na książki.

Załączniki

• 1415311269830.jpg
    1415311269830.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 55
Moja Zuza właśnie śpi w chuście po intensywnym tańcu z mamą do radia a ja obrałam ziemniaki wstawiłam pranie i robię obiad.
No jak tu nie kochać chustonoszenia :)

Edit. Wstała i nie jęczy. Alleluja! Już ją noszę od godziny i nie bolą plecy. Polecam filmiki kolorowowłosej.

Ostatnia edycja:
Elifit a właśnie miałam wczoraj pisać Wam czy znacie jej blog:D:thumbup:
Za to dziś mam inne chustowe przemyślenie.
Czy Was też wkurza jakość wiązań na zdjęciach reklamowych chust, różnych, aukcjach, stronach sprzedażowych. Chusta super, a tu stoi Pani modelka z uśmiechem na ustach Zawinięta jak mumia, tu jej zwisa, tam powiewa, a człowieka cholera bierze:o

reklama
Tak:thumbup: już nawet twarze niektóre poznaję:p

Ale jak wejdę czasem na jakąś przypadkową grupę, lub aukcję to aż mi się gotuje.
A Womar ze swoimi kupionymi certyfikatami to już szczyt wszystkiego:mad:

Do góry