reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chustowanie naszych maluchów - opinie, porady

reklama
Dziewczyny jesli chodzi o te ramionka to dobrze ze to nie ma znaczenia ja sie tylko tak zastanawialm czy to napewno dobrze dla dzidzi jak ma je krzywo...co innego jak dziecko samo siedzi i ma te ramionka poza chusta ale martwilam sie czy dla takiego w wieku naszych dzieci to na pewno ok jak nie sa rowno ale skoro ekspertki na tamtym forum pisza ze ok to chyba wiedza co mowia:)

Dziewczyny może wiecie o warsztatach z noszenia w chustach organizowanych w Katowicach? Mam chustę i kilka razy próbowałam motać się razem z Małym ale z kiepskim skutkiem :-( Mały ma problem z napięciem mięśniowym i boję się go nosić w swoim wiązaniu, czułabym się pewniej gdyby ktoś doświadczony udzielił mi wskazówek.

reklama
Agneseines wjedz na strone klubu kanndura wyszukaj sowje miasto i tam pewnie znajdziesz namairy na kogos kto uczy wiazac...ja tak znalazlam babeczka ktora mnie uczyla...

Do góry