reklama
Dziewczyny jesli chodzi o te ramionka to dobrze ze to nie ma znaczenia ja sie tylko tak zastanawialm czy to napewno dobrze dla dzidzi jak ma je krzywo...co innego jak dziecko samo siedzi i ma te ramionka poza chusta ale martwilam sie czy dla takiego w wieku naszych dzieci to na pewno ok jak nie sa rowno ale skoro ekspertki na tamtym forum pisza ze ok to chyba wiedza co mowia
modlicha83
Fanka BB :)
malutk_a - to mt - to może nosidełko mei tai? czy coś innego? ja nie chustuję - ale o tym nosidełku myślę...
tak modlicha to mei tai
ja bede testowac mt i ergo z tej stronki www.pathi.pl dziewczyna dala do testowania i jak mi podpasuje to pewnie sobie u niej kupie
ja bede testowac mt i ergo z tej stronki www.pathi.pl dziewczyna dala do testowania i jak mi podpasuje to pewnie sobie u niej kupie
tak ale ja w kolejkach 29 wiec toska sie juz nada do testowaniaTe nosidelka tez sa bardzo fajne ale one chyba sa dla starszych dzieci??
Agneseines
Początkująca w BB
Dziewczyny może wiecie o warsztatach z noszenia w chustach organizowanych w Katowicach? Mam chustę i kilka razy próbowałam motać się razem z Małym ale z kiepskim skutkiem :-( Mały ma problem z napięciem mięśniowym i boję się go nosić w swoim wiązaniu, czułabym się pewniej gdyby ktoś doświadczony udzielił mi wskazówek.
reklama
Podziel się: