reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chustowanie naszych maluchów - opinie, porady

za 300 z dowozem do domciu :-) a to dzieki Chusty.info - chusty do noszenia dzieci i pokrewne tematy - Chustoforum - Strona główna w watku sprzedam chust od metra i troche i ceny calkiem niezle a ty ile dalas za nowe indio?
tu zdj przodem

Ja dalam 350 babka miala przecene i 100zl byla tansza niz normalnie;-)

Antosia chyba tez ma tutaj jedno ramionko troszke nizej prawda?? jak sie patrzy na fotke to to po prawej stronie...
Bo tak sobie mysle ze te ramionka to nigdy nie beda w lini prostej bo dziecko sie przeciez rusza....jak myslisz??

bartus to raczki ma zawsze tak ulozone jakby na mnie...nie ze mnie obejmuje tylko raczki leza tak troche nad moimi piersiami...

reklama
wiesz u mnie nie miala rowno bo sie rusza albo ma zgieta raczke jak spi i jakos nigdy nie widzialam, zeby miala je rowno nawet jej nie poprawiam bo skoro je tak uklada to musi jej byc poprostu wygodnie

a w ogole jak wam dziewczyny idzie motanie?
asiak, monciaa i reszta. ewcia a gdzie zdjecie tycka ??

wiesz u mnie nie miala rowno bo sie rusza albo ma zgieta raczke jak spi i jakos nigdy nie widzialam, zeby miala je rowno nawet jej nie poprawiam bo skoro je tak uklada to musi jej byc poprostu wygodnie

a w ogole jak wam dziewczyny idzie motanie?
asiak, monciaa i reszta. ewcia a gdzie zdjecie tycka ??

Uploaded with ImageShack.us

U nas to tak wyglada...
Tylko chyba za lekko tutaj dociagnelam....
I to prawe ramionko jest tak wyzej...i nie wiem czy to ulozenie ramion ma wplyw na ulozenie kregoslupa....

no wlasnie chcialam by niedziele mnie obfotografowano jak bede kangurzyc i ....zgubilam aparat!!!!!! to byl gadzet mojego m. i atmosfera w domu sie zagescila:) wierze, ze zechce mi moim apartem zrobic fotke i bede sie mogla pochwalic moja kieszonka.
ale ja cos nie umiem nozek ulozyc.. zawsze ma jedna nizej... no i chyba za mocno dociagam... nie umiem sobie wyliczyc jaka mam odleglosc zostawic. w piatek jade do szpitala do rehabilitanta i sie okaze czy mala ma wzmozone napiecie miesniowe w krzyzu czy nie... bo poki co to mala mi strasznie ryczy i sie wygina :)

malutka, ewcia - super wyglądacie z chustami :)

muszę się pochwalić, bo dziś zamotałam Natkę i na początku troszkę się buntowała, ale potem się uspokoiła i troszkę ją ponosiłam, a potem nawet usnęła na jakieś 0,5h, więc mogłam usiąść i zajrzeć na BB :) Wcześniej w łóżeczku nie chciała usnąć...
moze w końcu to polubi :)
jednak miałam chyba za słabo dociągniętą tą chustę, bo troszkę mi się w trakcie chodzenia obsunęła, max 5cm.

w sobotę idziemy na warsztaty z Waldkiem, więc sobie jeszcze poćwiczymy i zobaczymy, czy dobrze to robimy :)

co do ramionek to sa odp heh ze dziewczyny sie nie zastanawialy nad tym.

monia-t pewnie przyjdzie z czasem bo dziecko tez musi sie oswoic z chusta

reklama
malutka wydaje mi sie, że nie ma znaczenia,bo przecież później jak dziecko już trzyma główkę to nieraz nie lubi mieć rączek pod chusta tylko takie wystające...a poza tym chyba samo to, że chusta jest ściśnieta to to trzyma kręgosłupek...ale nie wiem...tak mi się wydaje...w końcu nie upilnujesz dziecka żeby się nie przesuwało...

Do góry