reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chustowanie naszych maluchów - opinie, porady

z wrazenia mi szczena opadla - fajnie to wyglada - ja mam nosidelko, juz o tym pisalam, kosztowalo prawie 600zl i jak wlozylam Natalke to glowa udezala w moja klate i sie denerwowala, plakala... ja sie denerwowalam i wszystko poszlo w kont i tak sie zastanawiam i was tu ogladam i dibelnie wam zazdroszcze... nie wiem czy kupic taka chuste? bo jak pisalyscie ze i maje moge na plecach nosic... kurcze, nie umiem podjac decyzji...
czadowo wygladacie z dzieciuszkami na brzuchach:)

reklama
asiak nie ma sie co zastanawiac tylko kupuj....zobaczysz bedziesz zadowolona z kangurzenia...a jeszcze ty masz niezle warunki z tym lasem....tylko uwazaj bo nie wiadomo jak zwierzyna zareaguje jak zobaczy kangura w lesie :)

Dziewczyny tez zastanawiam sie nad zakupem chusty z tej strony co podala damqelle...
i tak sie zastanawiam czy latem w upaly nie bedzie maluszkowi za cieplo....i jak ubieracie dziecko pod chuste??...obawiam sie tez czy nie bedzie sie mu nudzic jak zacznie sie jeszcze bardziej swiatem interesowac...jak Wy myslicie??

ribi,damqelle a te poradniki co sa dodatkiem do chust to fajne sa?? fajnie jest opisane jak wiazac?? bo tz sie obawiam czy bede umiala taka chuste dobrze zawiazac zeby nie zrobic krzywdy.

aniwar poradnik jest bez szału, są fotki i wszystko zrozumiesz. Zawsze też możesz zobaczyć filmiki na youtoobie jest tego mnóstwo....W chuście dziecku się nie będzie nudzić bo jak będzie chciał ogladać świat to z rączek mamy najładniejszy a tutaj poprostu nie musisz trzymać:) nie powinno być gorąco w lecie bo to taki przewiewny materiał,ale się zobaczy...ja narazie próbuje i chodzę w domu ale damquell chyba już wychodziła...

A ja nadal nie zamówiłam chusty a za tydzień musimy z małym na 8 chodzić do szkoły więc już czas najwyższy. Proszę kopnijcie mnie w dupsko co się wreszcie zdecyduję... bo mam wahanie ciągle między tkaną a kółkową...

aniwar poradnik jest bez szału, są fotki i wszystko zrozumiesz. Zawsze też możesz zobaczyć filmiki na youtoobie jest tego mnóstwo....W chuście dziecku się nie będzie nudzić bo jak będzie chciał ogladać świat to z rączek mamy najładniejszy a tutaj poprostu nie musisz trzymać:) nie powinno być gorąco w lecie bo to taki przewiewny materiał,ale się zobaczy...ja narazie próbuje i chodzę w domu ale damquell chyba już wychodziła...

A jaka szeroka zamowilas??65cm czy 70 cm bo dluga 5 metrow tak??
A wybralas bawelaniana czy len??

ribi i jak ci idzie wiazanie? glowke masz juz usztywniona u mnie juz troche lepiej ale i tak glowka troche chodzi i na dodatek toska ja mocno odchyla

wiesz co ja musze pocwiczyc bo ogolnie tak jakos niechlujnie wyglada to moje wiazanie. chce teraz sprobowwac kieszonke zrobic. podwojny x wychodzi ale maciek nie lubi jak mu przykrywam glowke bo tez jest taka opcja...

reklama
u mnie to samo toska sie wkurza i tez nie lubi a kieszonka jakos idzie ale znowu ta glowa i tak jakos trudno mi ta gore naciagnac

Do góry