reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusteczki bambino polecam - pampers odradzam

reklama
a ja używam raz bambino raz pampersów. Jedne i drugie są super, ale faktycznie bambino są lepiej nawilżone i ładnie pachną. Ostatnio moja Zuźka wzięła do buzi chusteczkę bambino a wokół jej ust zrobiło się czerwono... :( ale normalnie nie jest nanie uczulona. no cóż w kńcu one sa do pupy. :)

mała26 pisze:
a ja używam raz bambino raz pampersów. Jedne i drugie są super, ale faktycznie bambino są lepiej nawilżone i ładnie pachną. Ostatnio moja Zuźka wzięła do buzi chusteczkę bambino a wokół jej ust zrobiło się czerwono... :( ale normalnie nie jest nanie uczulona. no cóż w kńcu one sa do pupy. :)

no własnie nie tylko na opakowaniu pokazane jest że można uzywac do bużki też :(

hehe, a ja paradoksalnie lubie te intensywniej pachnace chusteczki :laugh:
biale pampersa - dla mnie porazka - strasznie bezplciowy zapach...
teraz uzywamy na zmiane bambino, babydream i pampersy - jeski sie trafia na promocji...

A mi w chusteczkach pampers sensitive nie odpowiada zapach. Normalnie jestem na niego uczulona-aż mnie mdli,a pech chciał że kupiłam aż 2 opakowania (promocja :p ) i teraz męczę się żeby je wykorzystać. Poza zapachem są ok-miękkie i dobrze nawilżone. Dla mnie najgorsze jak do tej pory okazały sie chusteczki "dzidziuś"-totalna porażka. Jedne z najtańszych ale strasznie suche-żeby małej wytrzeć pupsko musiałam zużyć z 5-6 chusteczek jednorazowo i to czesto było mało.

ostatnio koleżanka kupiła dadda sensitive i dała mi di powąchania - matko kochan atoz to czysty spirytu - ODRADZAM !!!!!!!!!!!

a ja nakupowałam nivea w promocji (były tańsze od pampersowych) i jestem happy ;D ;D ;D, dopóki się nie skończą zapasy   ::) 8)

reklama
luckymama pisze:
W jakim sklepie kupiłaś niveiki i kiedy??? Może zdążę, bo je uwielbiamy!!! ;D

w Geancie ale to było w lipcu, nie wiem czy zdążysz bo dawno w geancie nie byłam to nie wiem czy jeszcze mają tą promocję, były pakowane po 2 paczki w promocyjnej cenie, wychodziło za jedną paczkę taniej niż pampersowe.
Jeszcze mi 2 paczki zostały, porządnie się zaopatrzyłam ;D

Do góry