reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny

Angun jestem za ;-) moj Maciek byl podobnie ubrany,mial koszule blekitna, granatowa muche,bezrekawnik i sztruksy:tak: A na to mial bialy kombinezon,bo zima byla.Teraz w tym kombinezonie bedzie chrzczona Maja:-D to chrziny macka 3 lata temu:
1984r8.jpg
mvnvck.jpg

Asia sama ten tort robilas? niunia cudna,jak anioleczek :-)

My mamy chrziny za tydzien.Poczatkowo mialo nie byc chrzestnego,ale sie znalazl ;-)robimy u rodzicow,bo mama sie zglosila na ochotnika ;-)Ja tylko tort bede robic

reklama
No ślicznie Maciek wyglądał!!!Też chciałam muchę, muszę gdzieś poszukać!
Magda my też mieliśmy proble, ale z matką chrzestną, zdecyduje się do końca tyg.
Powodzenia w organizacji chrzcin i pochwal się zdjęciami!

Angun jak dla mnie super. Teściowa niech se kręci nosem ile chce:rofl2:
madzia Macius wyglądał przecudnie!!!

Madzia Maciuś wyglądał cudnie baaardzo mi się podoba:-). A propos tortu to nie piekłam sama był zamawiany w cukierni.

Madzia cudnie synuś wyglądał
Mariuszek miał do chrztu taki niby garniturek sztruksowy z muchą i biała koszulkę, ale u nas tak było że chrzestna daje na ubranko a chrzestny płaci za zdjęcia
ciekawa jestem jaka u mnie w kościele jest "ofiara" za chrzest, poprzednio mieliśmy inną sytuację bo nie mieliśmy ślubu, jak poszliśmy razem to nam gadał że ślub da za darmo od razu itd.. więc poszłam załatwiać chrzest jako samotna matka (w kościele staliśmy razem bez problemu) i na ofiarę daliśmy 50 zł ale teraz to pewnie mają jakiś cennik:wściekła/y:,

reklama
Do góry