reklama
Dziewczyny super zdjęcia, fajnie że to juz za wami. My Wojtka planujemy ochrzcić w kwietniu tydzień lub dwa po Wielkanocy zależy kiedy w parafii będą mieć chrzicć bo to jakoś dwa razy w miesiącu wypada, planujemy zrobić obiadek w domu do tego jakaś sałatka, wędlina i torcik, będzie ok 20 osób i to sama najbliższa rodzina rodzice, 2 babcie i rodzeństwo:-)
reklama
Dziewczyny, jak się zpatrujecie na taki strój dla Artiego z okazji chrztu:
-biała kurteczka z kapturkiem (link), granatowe spodnie, białe buciki, biała koszula i błękitny sweterek w serek(link)
sweterek H&M dla malucha rozmiar 68 (2119148742) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kurteczka mothercare biała 3-6 chrzest (2156444812) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja jakoś nie lubię tych całych białych ubiorów dla chłopców, o ile dziewczynki jeszcze ładnie tak wyglądają, to myślę, że taki 4, prawie 5-miesięczniak fajnie będzie wyglądać jak mały mężczyzna.
Pytam się was, bo trochę zwątpiłam w swoją wizję, teściowa nosem kręci...
-biała kurteczka z kapturkiem (link), granatowe spodnie, białe buciki, biała koszula i błękitny sweterek w serek(link)
sweterek H&M dla malucha rozmiar 68 (2119148742) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kurteczka mothercare biała 3-6 chrzest (2156444812) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja jakoś nie lubię tych całych białych ubiorów dla chłopców, o ile dziewczynki jeszcze ładnie tak wyglądają, to myślę, że taki 4, prawie 5-miesięczniak fajnie będzie wyglądać jak mały mężczyzna.
Pytam się was, bo trochę zwątpiłam w swoją wizję, teściowa nosem kręci...