reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny

Onanana Super wyglądaliście , fajnie, że Maja była grzeczna!!!I masz to już za sobą - fajnie prawda!!!
A tort ---daj kawałek!!!!!

reklama
onanana cudnie wyglądałyście! Majunia jaka elegancka , fiu fiu;-) A tort przepiękny, mmmm czekoladowo - wiśniowy super!

Ostatnia edycja:
My też już po chrzcinach, dziś małe poprawiny siostra została i rodzice dojadamy co zostało a zostało dość dużo. Liwia trochę popłakiwała w kościele:szok: ksiądz powiedział że mała piosenkarką zostanie hihihi:szok:
Jestem mega zadowolona że już mamy to za sobą uf strasznie się stresowałam ale fajnie było:tak: wieczorkiem wstawię fotki jak zgram:tak:

Onanana fajnie że Wam też imprezka się udała, widzę na fotkach że kilka u was było chrztów my mieliśmy tylko my miał być jeszcze jeden chrzest ale został odwołany może dzidziuś zachorował:tak:Ślicznie żeście wyglądali:tak:

onanana widać, że chrzciny się udały..hm z rodziną to różnie bywa. a tort wygląda bajecznie a smakuje pewnie jeszcze lepiej, aż ślina leci

Mirelka super że Wy tez juz po wszystkim:-):-):-) Wiem jaką czujesz ulgę, bo ja ze stresu pół poranka w niedzielę przesiedziałam na kibleku:zawstydzona/y: Czekamy na fotki!!!

Dzięki kochane za miłe słowa:-) Ja się wczoraj czulam zgrabnie ale jak widze się na fotach to wyglądam fatalnie...

onanana głupoty gadasz, fajna z ciebie laseczka, Majusia i mamusia wyglądały pięknie :tak:fajnie, że wszystko się udało, a zdjęcie tortu zmobilizowało mnie aby pójść i zrobić sobie kanapkę z nutellą :-) bo u mnie tylko pies na diecie odchudzającej, a pancia dalej wcina :-D i rośnie!

Onanana ciacho przepsznie wygląda, az ślinkianki działac zaczynają :) cudnie wyglądałyscie. Mała malenka księzniczka, a mamusia przecudna dama

reklama
onanana - nie gadaj głupot - bardzo ładnie wyglądałyście i Maja i TY:tak: I nie myśl sobie, że my tu tak Ci tylko piszemy z grzeczności - uwierz, że bycie mamą Ci służy. Masz błysk w oku i widać, że szczęśliwa mama to piękna mama!

Do góry