reklama
My też już po chrzcinach, dziś małe poprawiny siostra została i rodzice dojadamy co zostało a zostało dość dużo. Liwia trochę popłakiwała w kościele ksiądz powiedział że mała piosenkarką zostanie hihihi
Jestem mega zadowolona że już mamy to za sobą uf strasznie się stresowałam ale fajnie było wieczorkiem wstawię fotki jak zgram
Onanana fajnie że Wam też imprezka się udała, widzę na fotkach że kilka u was było chrztów my mieliśmy tylko my miał być jeszcze jeden chrzest ale został odwołany może dzidziuś zachorowałŚlicznie żeście wyglądali
Jestem mega zadowolona że już mamy to za sobą uf strasznie się stresowałam ale fajnie było wieczorkiem wstawię fotki jak zgram
Onanana fajnie że Wam też imprezka się udała, widzę na fotkach że kilka u was było chrztów my mieliśmy tylko my miał być jeszcze jeden chrzest ale został odwołany może dzidziuś zachorowałŚlicznie żeście wyglądali
onanana
Fanka BB :)
Mirelka super że Wy tez juz po wszystkim:-):-):-) Wiem jaką czujesz ulgę, bo ja ze stresu pół poranka w niedzielę przesiedziałam na kibleku Czekamy na fotki!!!
Dzięki kochane za miłe słowa:-) Ja się wczoraj czulam zgrabnie ale jak widze się na fotach to wyglądam fatalnie...
Dzięki kochane za miłe słowa:-) Ja się wczoraj czulam zgrabnie ale jak widze się na fotach to wyglądam fatalnie...
onanana głupoty gadasz, fajna z ciebie laseczka, Majusia i mamusia wyglądały pięknie fajnie, że wszystko się udało, a zdjęcie tortu zmobilizowało mnie aby pójść i zrobić sobie kanapkę z nutellą :-) bo u mnie tylko pies na diecie odchudzającej, a pancia dalej wcina i rośnie!
reklama
Anek82
Fanka BB :)
onanana - nie gadaj głupot - bardzo ładnie wyglądałyście i Maja i TY I nie myśl sobie, że my tu tak Ci tylko piszemy z grzeczności - uwierz, że bycie mamą Ci służy. Masz błysk w oku i widać, że szczęśliwa mama to piękna mama!