reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny

reklama
Magdalena: dacie radę. my mamy takie dwa zdjęcia: jak idziemy do kościoła to powaga pełna, a drugie - po kościele to pyski roześmiane

azik: no to czekamy na zdjecia!! a w co ubierasz bartusia?? hehe nasze chlopaki takie samo imie maja!! :laugh: ale smiesznie!! ;)

a mi sie wczoraj ryczec chcialo!!
moj bart ma dziewczyne ktora jest od niego sporo mlodsza on ma 33 lata ona 18!! :mad: wiec jeszcze mlodsza ode mnie jest!! brrrr i nikt w rodzinie jej nie akceptuje bo nie dosc ze gowniara, to jeszcze z takiego domu ze szok... i powiedzialam ze na chrzciny i obiad zapraszam tylko jego, a on mi na to ze nie wypada mu przyjsc bez niej!! noz k....a mac jaki on sie teraz taktowny zrobil... :mad: :mad: :mad: i powiedzial ze przyjdzie do kosciola a na obiad juz nie... i tak mi sie przykro zrobilo ze on woli to...dziecko niz rodzine... ale jak kase potrzebuje to od razu przylazi!! bosz ja juz chce byc po wszystkim...

moj chlop skonczy we wrzesniu 32 a ja mam 20 :laugh: dzięki Bogu nmei akceptują chociaz kto to wie jakbym nie zaszla w ciąze?? hmmm nie zastanawialam sie nad tym

milla: ale on z nia zaczynal jak miala 16 lat ledwo co skonczone wiec to raczej nie bardzo "grzeczna" dziewczynka jest :mad: ona jest pare lat starsza od jego corki , bo moj brat juz mial zone i ma dziecko i nagle mu sie cos poprzestawialo.... :mad:

opis ubranka przedstawiłam w wyprawce...

zdjęcia będą na pewno :)

nie wiem czy nie za surowo oceniacie dziewczynę, nie znam jej ani Twojego brata, chociaż rzeczywiście szybko zaczęli, al eja też kiedyś byłam związana z mężczyzną starszym ode mnie o 14 lat (z dzieckiem).

azik: ja nie mam nic przeciwko zwiazkom z duza roznica wieku, tylko tej dziewczyny trawic w zaden sposob nie da rady!! ona ma na swoim koncie kilka grzeszkow ktorych nie mozna przelknac, poza tym moi rodzice bardzo przezywaja to z kim zwiazal sie moj brat i chociazby ze wzgledu na to nie moglabym jej zaprosic do jednego stolu...

dzieki za opis ubranka ;)

czesc dziewczyny
razem z męzem mamy problem dotyczacy chrzcin
chcielibysmy po uroczystosci zaprosic rodzinke na obiad ale nie mamy pojecia gdzie
moze moglybyscie polecic jakas fajna i niedroga :p restauracje
a i jescze jedno w co powinno ubrac sie dziewczynke do chrztu ???
pozdrawiam wszystkie marcowe mamusie

reklama
kasiulla23 pisze:
czesc dziewczyny
razem z męzem mamy problem dotyczacy chrzcin
chcielibysmy po uroczystosci zaprosic rodzinke na obiad ale nie mamy pojecia gdzie
moze moglybyscie polecic jakas fajna i niedroga :p restauracje
a i jescze jedno w co powinno ubrac sie dziewczynke do chrztu ???
pozdrawiam wszystkie marcowe mamusie

Kasiula, a miasto może byś podała?? ;D
popytaj wśród znajomych, koleżanek itp., każdy ma inne odczucia ;)

Do góry