reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny

reklama
mamaoli- mnie chodziło o te przesądy z tego powodu mam niesmak , bo niby człowiek na to nie zwraca uwagi a gdzieś w głębi duszy ma obawy :) O0

Dziękuje Wam dziewczyny za słowa otuchy naprawde dały mi wiele. Dziś już lepiej teściowa wyjechała d Londynu. Wpadła zobaczyć małego przed wylotem no ale "niestety" młody usypiał i był jak zwykle przykryty pieluszką. Odwróciłam się a tu ta franca pieluche ściągnęła smoczka mu z buzi wyciągła i stwierdziła że ma na spanie całą noc i to odeśpi a ona musi go zobaczyć . Nie musiałam nic nawet mówić bo mały zrobił taką minę żę zrozumiała hehe. No i na szczęśćie nie ma jej oby jak najdłużej. OD razu poprawił mi sie humor hehe :)

A my dzisiaj zamowilismy restauracje na przyjecie z okazji chrzcin. Kurcze, nie przyspuszczalam ze to az tyle bedzie kosztowac ::)
Kosciol zamowiony, nauki mamy 11 lipca, zaswdczenia chrzestnych "ida" poczta. Zaproszenia sie drukuja. Slowem prawie wszytsko gotowe.Nawet fryzjera sobie (i tesciowej ) zamowilam na dzien przed chrzcinami ;D

Nie wiem tylko gdzie tu swiece kupic. A szatke -czy trzeba ja miec?

reklama
KATI NJ to widze imprezka cała para sie szykuje ;D
u nas tez szatka obowiazkowo w pewnym momencie ceremonii ksiadz ja zkłada maluchowi (ja sama zalozylam on po mnie poprawił ;) )

Do góry