reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny

ubranko ze chrztu spakowałam w ładne pudełeczko i schowałam na pamiątke .
A chrzest kosztował nas 1600zł + alkochol , było 16 osób to dosyć sporo w porównaniu do Lenki a mieliśmy i tak taniej bo po znajomości i opuścili 50 zł od osoby. naszczęście ja niezapłaciłam ani grosza - imprezke niuńkowi zafundował teściu ja napewno bym sie tak nieszarpneła:no:

reklama
Ja sie wydarłam na swojego i postawiłam na swoim nie bede wiecznie przekładać imprezy nie robie bo nikt nie przyjedzie z pl Beda tylko rodzice chrzesni z noclegiem i my zrobie kolacje i śniadanie potem napewno pojada bo ich syn zostanie sam w domu...

My już po chrzcinach :-)

Załączniki

• chrzciny.jpg
    chrzciny.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 122
a u nas juz zaplanowane
chrzciny odbeda sie w pierwszy dzien swiat, obiadek w domciu i minimalna ilosc alkoholu tzn tylko na toast.
Osob bedzie ok 15-16 najblizsza rodzinka, a teraz jestem na etapie szukania cieplejszej sukienusi dla niunki, moze jakiejs polarkowej bo prezciuez trzaskajaca zima bedzie :)
znacie mze dziewczyny jakies strony internetowe z cieplejszymi sukienkami, bo poki co to ja znalazlam tylko takie letnie badz wiosenne

reklama
A my bylismy teraz w Pl zeby ochrzcic malego,ale niestety nic z tego:no:Nie mamy ślubu kościelnego i ksiadz nam odmowil,powiedzial ze jak Gabrys bedzie duzy i bedzie chcial byc katolikiem to sam sie ochrzci i ze nie ma co robic katolikow na sile :shocked2:i ze probujemy tworzyc nowa wiare,i ze nawet sam papiez nam nie ochrzci :-( a na koniec dodal cytuje Pan Bóg raz juz dal wam znak bozy ,ze tak nie mozna bez slubu koscielnego ,zabierajac wam pierwsze dziecko:wściekła/y: (zmarlo 2 dni po po porodzie ktory byl w 26 tygodni ciazy ),jestem zla i juz mam dosyc a nie chce tutaj chrzcic!!!!

Do góry