reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

jaki pierwszy taniec? i do jakiej muzyki? na początku miał być hedonism skunk anansie YouTube - Skunk Anansie Hedonism 1997 HQ Lyrics ale stwierdziłam ,że to idzie na 4 i nie mam pomysłu na kroki... wydaje mi sie że blado wyjdzie... :(

potem tango argentino. tylko do czego? do tego YouTube - Gotan Project - Milonga De Mi Amor nie jest zbyt monotonne? albo do tego YouTube - Moulin Rouge - El Tango De Roxanne ale tu z pominięciem wstępu (pierwsze pół minuty), tylko że jakoś tak się dziwnie kończy... :/

help

a, i nie wsłuch ujcie się w słowa, bynajmniej nie są o miłości ;P

no i co z suknią...? bo do tanga argentino długa i szeroka wygląda słabo... przy mojej da sie odczepić dół i wtedy wygląda tak
cymbeline+buty (2).jpg
ale czy to wystarczy? nie będzie to wyglądło śmiesznie? (ta babka na zdjęciu ją trochę uniosła do góry i z tego co pamiętam - bo odbieram suknię dopiero za ok. 2 tyg. - aż tak nie odstaje)

no i czy taka suknia i do tego szalony róż butów i to tango to wogóle jakoś daje radę, bo mi jakoś nie gra to wszystko i w ogóle sie juz pogubiłam... ;/

dla przypomnienia buty
buty.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Jakbym miała wybierać z tych trzech, to porywa mnie Moulin Rouge, strasznie mi się to podoba. Normalnie pasja i namiętność w tej muzie, w sam raz na początek waszego wspólnego życia w małżeństwie:))

Innej muzy nie umiałabym dobrać, bo zupełnie nie wiem, jak to ugryźć;) co pasuje, co nie itd...

Jak dla mnie te różowe buty super pasują do tanga!

A ten taniec PM mi się zupełnie nie podoba:( Bo ta muzyka jest z pasją a oni tańczą jak flegmy:(((

Ja słysząc ten utwór zawsze mam film przed oczami i ten taniec nijak się ma do tego co widziałam nawet w 1%...

Aaaa, no i charakter państwa młodych. Ja myślę, że do ciebie Moulin Rouge bardzo pasuje, bo ty jesteś babka z pazurem, energiczna i wrrrraaauuuu.

Ostatnia edycja:
hehe, no czasem jestem ;P dzieki ;)

edit: ale nie spodziewaj sie bog wie czego, bo my pewnie tez zatanczymy jak flegmy ;P

Ostatnia edycja:
afi a mi się ta pierwsza piosenka podoba :-)
buty myślę, że są ok z suknią,
nie stresuj się za dużo :-p :-)

Aga dzięki. buty z suknią, to wiem że ok. ale zastanawiam się czy taka kreacja nie przykryje tanga argentynskiego, w którym ważne jest aby dobrze było widać sylwetkę...? :/

chyba jednak bedzie na rokowo i zostaniemy przy tańcu bujańcu przy skunk anansie ;P

Ostatnia edycja:
reklama
Suknia piekna, a buty jak najbardziej pasują, skoro jesteś szalona:D
Właśnie skonczylam sprzatac po imprezie, bo goscie niedawno wyszli:)
Jestem padnięta.
Dzień zaczął się o 5 rano, na 8. 30 mieliśmy mszę w kościele. Na marginesie msza odpustowa była, wiec było cudnie, chór itp
Młody przespał pierwszą połowę mszy (co NIGDY mu się to nie zdarza)
Potem zaczepiał panny w kościele, które miał w zasięgu wzroku:)
Po kościele juz impreza w domu na 15 osób.
Miło i sympatycznie zleciało, za szybko, bo przygotowań cała masa, a tu już po...
Zdjecia postaram się jutro wrzucić:)

Do góry