reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

moje dziecko usiadło w wieku 10 miesięcy, więc wcześniej nawet nie wpadłabym na pomysł, żeby go posadzic w takim foteliku. A tak stabilnie siedzi dopiero od miesiąca.

Julita ja zapomniałam:zawstydzona/y: a to były święta, więc nie mogłam nigdzie kupic:sorry:. A babcia nauczyła go nawet dmuchac, a ja zawaliłam:crazy:

reklama
Julita no pewnie, że tak :-)
ja pomogę mu dmuchać, jak sam nie da rady :-D

i chyba w tym roku kupię jeszcze zwykły okręgły tort z napisem, a za rok zaszalejemy już z jakimś ciekawszym :-)

Ja jednak stwierdzilam,ze bede piekla sama i mam pomysla na ozdobienie. Dzisiaj bylam z samego rana w Oszolomie zeby zakupic wszystkie skladniki i materialy do ozdoby. aTorcik bedzie w kasztalcie misia.
Le Torte di Compleanno per i bambini? La Coco Pops Cake - Ginger & Tomato
ale tort nie z ich przepisu tylko mam swoj sprawdzony...tez czekoladpwy z rumem

Imprezy beda dwie..najpierw w niedziele 8 maja rodzinka...(7 maja przylatuje tez moja Mama) a pozniej tydzien pozniej dla znajomych i na tej imprezece bedzie tez moja Mama i Tato, bo dolatuje 11 maja
W menu oprocz tortu bedzie tez fondu czekoldowe Ricetta Fonduta al cioccolato con fragole - Le Ricette di GialloZafferano.it
tutaj na wielkanoc dzieci dostaja wielkiie czekoladowe jajca z niespodziankami w srodku i Mateusz dostal ich 5..w zyciu tego nie przejemy ..wiec je przetopimy i bedzie fonduta. Wlasnie wczoraj zakupilam sprzecior do fonduty .-)))

no! to tort juz zamówiony. tez z Sowy. wkurzyłam sie bo przez te komunie mają bardzo mały wybór... :/ ciocia Malina nie uprzedziła ;P chciałam zamówić dla Jagody kłapouszka, tymczasem mamy scobydoo... :/ no trudno... najgorsze że co roku będzie ten sam problem, bo komunie zawsze w maju... :/ chyba zmienię cukiernię albo upieke sama

strega tu w polsce wiemy co to fondue ;P
afi z pewnoscia jak wyprzedzisz komunistow w zamowieniach to zrobia Ci taki jak chcesz ;)

moja fontanna czekoladowa ma juz 7 lat i ani razu jej nie uzywałam :p mam takie cus : Czekoladowa Fontanna - por�wnaj ceny, zobacz opinie i recenzje

moze ja wkoncu odpale ;D

Ostatnia edycja:
reklama
A ja nie wiedziałam, ani o kubkach smakowych poza buzią ani co to fondue:-p A sama obsługiwałam fontanny jako kelnerka na weselu:-D

Afi ładny awatarek, teraz bardziej do Ciebie podobny:tak:

Do góry