afi - szczerze? Zrób jak Ci się podoba i nie zastanawiaj sie godzinami. NIKT (oprócz ciebie i umeczonego małża) nie zwraca uwagi na zaproszenie i gubi je jeszcze przed uroczystością i potem wydzwania gdzie to jest i o której ;-)
reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
teraz się ubawiłam.. ale w wiekszosci przypadków to prawda, choć ja zawsze swoje przyklejam na lodówce.... i nie zapominam.. a takie nie kupowane w sklepie hurtem, ale wlasnie kreatywne zawsze najbardziej mi sie podobają...afi - szczerze? Zrób jak Ci się podoba i nie zastanawiaj sie godzinami. NIKT (oprócz ciebie i umeczonego małża) nie zwraca uwagi na zaproszenie i gubi je jeszcze przed uroczystością i potem wydzwania gdzie to jest i o której ;-)
O przepraszam, ja mam osobne pudełko ze wszystkimi zaproszeniami jakie kiedykolwiek dostałam lub wysłałam;-)afi - szczerze? Zrób jak Ci się podoba i nie zastanawiaj sie godzinami. NIKT (oprócz ciebie i umeczonego małża) nie zwraca uwagi na zaproszenie i gubi je jeszcze przed uroczystością i potem wydzwania gdzie to jest i o której ;-)
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
M nie też te własnoręcznie robione bardzo się podobają, niestety ja miałam kupowane w weritasie, starałam się wybrać najładniejsze
i część też była taka jakby własnej roboty. Nie ukrywam że jak się nie ma w domu neta to w dzisiejszych czasach ciężko coś załatwić!!!
Tak, tak ja też mam wszystkie zaproszenia, ślubne, chrzcielne i komunijne!!!
Tak, tak ja też mam wszystkie zaproszenia, ślubne, chrzcielne i komunijne!!!
reklama