reklama
no, chyba udało mi się wybrać zaproszenie ;P teraz tylko chciałabym się upewnić, że będzie podobało się gościom. proszę, podzielcie się swoimi opiniami. może być?
dodam tylko, że zapewne zrezygnuję bądź z kokardki, bądź z serduszek, bo dla mnie to za dużo. tylko jeszcze nie wiem z czego lepiej zrezygnować ;P może podpowiecie? będę wdzięczna
-----------------------------
edit: agulam, wybacz, musiałam przeoczyć twoje pytanie, ale i tak za wiele bym nie pomogła przy wybieraniu prezentu dla 22 latka... :/
dodam tylko, że zapewne zrezygnuję bądź z kokardki, bądź z serduszek, bo dla mnie to za dużo. tylko jeszcze nie wiem z czego lepiej zrezygnować ;P może podpowiecie? będę wdzięczna
-----------------------------
edit: agulam, wybacz, musiałam przeoczyć twoje pytanie, ale i tak za wiele bym nie pomogła przy wybieraniu prezentu dla 22 latka... :/
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
afi jak dla mnie to ładne, ale osobiście nic bym nie zmieniała...całość ładnie się komponuje...serduszka wskazują na ślub a kokardka dodaje takij delikatności ale to TYLKO moje zdanie.
N
nataliak
Gość
wywalic serduszka
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Afi: jak wywalisz badz serduszka badz kokardke, to wtedy bedzie to niejako sama kartka papieru z imionami.. a takową nie sądzę abyś nei umiała zrobić.... więc jeśli płacisz za zaproszenia ( a mało zapewne nie wyjdzie) to wybierz takie co nie będziesz musiała z niego nic wywalać....
teraz jest taki wybór ludzi co robią zaproszenia że hej... może oleski ta bratowa męża by coś dla Ciebie zaprojektowała....????
teraz jest taki wybór ludzi co robią zaproszenia że hej... może oleski ta bratowa męża by coś dla Ciebie zaprojektowała....????
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Ja wywaliłabym serduszka a kokardkę kazała zrobić w kolorze bukietu :-)
Afi, jak chcesz coś wywalić, to też uważam, że serduszka, ale.... podłuższym oglądaniu zaproszenia stwierdzam, że podoba mi się o dziwo z jednym i drugim Chociaż- generalnie- uważam, ze im prosciej, tym ładniej i bardziej elegancko
reklama
dziękuję Wam bardzo Jednak stwierdziłam, że nie chce mi się robić zaproszeń samej. Robiłam na chrzciny dla Jagody, ale tam wyszło tylko 16 sztuk, a i tak się narobiłam. Teraz musiałabym zrobić ok. 60. Nie mogę się zdecydować jak miałyby wyglądać, jaki wybrać papier, jakie dodatki, jaką kolorystykę... :/ i bałabym się, że ostateczny efekt nie będzie zachwycający i wydam równie dużo jakbym miała kupić gotowe.
te wpadły mi w oko, bo jeszcze takich nie widziałam przypominają mi trochę pocztówkę z wakacji zamówię 2 próbki - jedne w oryginale, a drugie bez serduszek. Chcę zobaczyć jak to będzie wyglądało, bo obawiam się, że te serduszka mogą wyglądać kiczowato...
matko, czas mnie goni.... jakiś miesiąc temu, w okresie około świątecznym, rozmawiałam z koleżanką - jakie mają plany? czy jakiś ślub, czy dzieci itp. mówiła, że chciałaby, ale jeszcze trochę muszą poczekać. żartowałyśmy, że możemy się ścigać która pierwsza zaciąży ;P (oczywiście ja z drugim dzieckiem) zadzwoniła do mnie dwa dni temu i pyta, czy pod koniec maja wybieramy się nad morze, bo biorą ślub! Co się okazało? Oczywiście mnie wyprzedziła ;P Jestem pod wrażeniem ich tempa, z jakim organizują całe przyjęcie. W porównaniu z nimi jesteśmy daleko w tyle... :/
Oby te zaproszenia szybko przyszły. Chciałabym już się zdecydować i adresować koperty
te wpadły mi w oko, bo jeszcze takich nie widziałam przypominają mi trochę pocztówkę z wakacji zamówię 2 próbki - jedne w oryginale, a drugie bez serduszek. Chcę zobaczyć jak to będzie wyglądało, bo obawiam się, że te serduszka mogą wyglądać kiczowato...
matko, czas mnie goni.... jakiś miesiąc temu, w okresie około świątecznym, rozmawiałam z koleżanką - jakie mają plany? czy jakiś ślub, czy dzieci itp. mówiła, że chciałaby, ale jeszcze trochę muszą poczekać. żartowałyśmy, że możemy się ścigać która pierwsza zaciąży ;P (oczywiście ja z drugim dzieckiem) zadzwoniła do mnie dwa dni temu i pyta, czy pod koniec maja wybieramy się nad morze, bo biorą ślub! Co się okazało? Oczywiście mnie wyprzedziła ;P Jestem pod wrażeniem ich tempa, z jakim organizują całe przyjęcie. W porównaniu z nimi jesteśmy daleko w tyle... :/
Oby te zaproszenia szybko przyszły. Chciałabym już się zdecydować i adresować koperty
Ostatnia edycja: