reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

A wogóle wiecie dziewczyny, że żeby zorganizować pokaz fajerwerków trzeba mieć zezwolenie z urzędu :p? Zależnie gdzie to się robi to od burmistrza czy wójta czy innej władzy w rejonie :p Chyba, że pokaz ma być w sylwestra wtedy nie ma problemu :)

reklama
właśnie miałam się o to pytać, czy trzeba mieć pozwolenie, bo mi się coś kojarzyło, że trzeba :-)

Witam.
Co do oczepin to fajnym pomyslem moze byc karaoke :) U mojej kuzynki impreze prowadził dj i bylo bardzo fajnie.

tysia u mnie jest jakaś moda na "młode"mamy chrzestne tak więc zaczem przyjdzie co do czego to ja już nie zmieszcze się w przedziale wiekowym;P
A moja chrześnica dziś właśnie kończy 16lat;D

Wampi, napisze w wolnej chwili, obiecuje. Dzis zaraz lecimy na szczepienie i tylko na chwilke tu wpadlam. Jakbym do konca weekendu nie napisala to przypomnij.

Julita-to niezle. Za kilka lat slub i bedziesz miala chrzesnice "z glowy" ;)
Moj maz ma chrzesnice w gimnazjum juz. Tez duz dziewczynka.

reklama
Do góry