sprzedam Movicol niemieckiej firmy Norgine. Data ważności do 07.2012. 30 szt . tel. kontaktowy 509620609
adres e mail adam1de@interia.pl
adres e mail adam1de@interia.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezeli koślawi stópki do środka, to takie "wykrzywienie" obcasa powoduje, że dziecko stawia stopy w prawidłowy sposób. Niech Pani postawi stopę na podłodze i uniesie piętę od zewn. strony lekko do góry, wtedy palce w naturalny sposób kierują się na zewnątrz. To tak na chłopski rozum;-)Byłam wzoraj u ortopedy z moja dwuletnią córeczką Julcią i stwierdziła koślawe stópki i krzywienie kolanek do wewnątrz, zaleciła kupno bucików firmy "Bartek" z obcasem Thomasa, mają mieć obcas 5mm, od strony zewnętrznej wynosi on 5mm ale do strony wewnętrznej zmniejsza się:-(czy jest to normlane czy kupiłam złe butki? prosze o szybką odpowiedź!