Mama Helenki
i Aniki :D
To jakaś reklama czy co
Zgrzytanie zębami może oznaczać owsiki.
Zgrzytanie zębami może oznaczać owsiki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Proszę o pomoc, mój Kuba ma 2 latka i zgrzyta zębami to jest straszne nigdy tego nie robił, nie wiem co jest tego powodem. To jest tylko w dzień...czy mu brakuje witamin czy co??? pomóżcie:-( mam podawać mu 1 łyżeczkę tranu Melera? podajecie dzieciom?podobno dobry
moja mała też to robi....ale w kale nie ma nic....no chyba że nie widzę tego.chyba przejdę się do lekarza....a czy to prawda że jeszcze oprócz owsików jak ktoś zgrzyta zębami to może być oznaka że z serduszkiem coś nie tak???coś mi się kiedyś obiło o uszy??????;/
to superdzieki.....też tak myślałam ale wiecie....człowiek się na słucha a potem sam już głupieje.....nie słyszałam nic takiego, ale gdybym usłyszała - uznałabym to za kompletną bzdurę... bez obrazy oczywiście!!!!