yummy mumy
Zaciekawiona BB
Witam!!!
jesteś w ciąży i masz bardzo opuchnięte nogi?
dużo pijesz , a mało siusiasz?
boli Cie często głowa?
masz podwyższone ciśnienie?
przybrałaś szybko i dużo na wadze?
-to mogą być objawy zatrucia ciążowego
Ja w 8 miesiącu ciąży poszłam do lekarza na rutynową kontrolę , czułam się dobrze więc bez żadnych obaw weszłam do gabinetu pana doktora , trzymając w ręku świeże i świetne wyniki badań...
Mój lekarz ma 6 zmysł
miałam mocno opuchnięte nogi,więc pod koniec wizyty usłyszałam że wysyła mnie na obserwację do szpitala .
no dobra,polerze sobie tydzień i już ...
przekazałam wieści mężowi, i jaszcze tego samego dnia zawiózł mnie do szpitala .
miałam wypakować rzeczy dziecka ,ale mąż powiedział że on potem nie będzie wiedział co zabrać. no faktycznie ostatnio jak byłam w szpitalu 2 tygodnie to balsam do ciała o który prosiłam na początku, przywiózł mi dwa dni przed wypisem.
a co tam . najwyżej będą na mnie dziwnie patrzeć
jak przybyłam do szpitala ,zaczęłam się rozpakowywać... na to moje współlokatorki z sali ,powiedziały że mam się nie rozpakowywać bo jak zacznę rodzić to kto mnie spakuje?!
one wszystkie po terminie...
-kobitki ja mam jeszcze miesiąc!
no ,miesiąc...na drugi dzień o 00.15 mój Synek już był na świecie!!!
zadzwoniła do męża a on stwierdził że żartuje , tak! nie mogę spać i humor mi dopisuje!
bolała mnie głowa,coraz bardziej dostałam mnóstwo tabletek i zaszczyków
dostałam wysokiego ciśnienia :170/120 i lekarze zadecydowali o cesarskim cięciu
gdybym nie była w szpitalu to byłoby bardzo źle!
wiem że piszę zabawnie,ale było się czego bać1
nie lekceważcie żadnych niepokojących objawów !!!
lepiej trochę pozrzędzić lekarzowi niż stracić dziecko
Pozdrawiam Mamuśki!!!:-)
jesteś w ciąży i masz bardzo opuchnięte nogi?
dużo pijesz , a mało siusiasz?
boli Cie często głowa?
masz podwyższone ciśnienie?
przybrałaś szybko i dużo na wadze?
-to mogą być objawy zatrucia ciążowego
Ja w 8 miesiącu ciąży poszłam do lekarza na rutynową kontrolę , czułam się dobrze więc bez żadnych obaw weszłam do gabinetu pana doktora , trzymając w ręku świeże i świetne wyniki badań...
Mój lekarz ma 6 zmysł
miałam mocno opuchnięte nogi,więc pod koniec wizyty usłyszałam że wysyła mnie na obserwację do szpitala .
no dobra,polerze sobie tydzień i już ...
przekazałam wieści mężowi, i jaszcze tego samego dnia zawiózł mnie do szpitala .
miałam wypakować rzeczy dziecka ,ale mąż powiedział że on potem nie będzie wiedział co zabrać. no faktycznie ostatnio jak byłam w szpitalu 2 tygodnie to balsam do ciała o który prosiłam na początku, przywiózł mi dwa dni przed wypisem.
a co tam . najwyżej będą na mnie dziwnie patrzeć
jak przybyłam do szpitala ,zaczęłam się rozpakowywać... na to moje współlokatorki z sali ,powiedziały że mam się nie rozpakowywać bo jak zacznę rodzić to kto mnie spakuje?!
one wszystkie po terminie...
-kobitki ja mam jeszcze miesiąc!
no ,miesiąc...na drugi dzień o 00.15 mój Synek już był na świecie!!!
zadzwoniła do męża a on stwierdził że żartuje , tak! nie mogę spać i humor mi dopisuje!
bolała mnie głowa,coraz bardziej dostałam mnóstwo tabletek i zaszczyków
dostałam wysokiego ciśnienia :170/120 i lekarze zadecydowali o cesarskim cięciu
gdybym nie była w szpitalu to byłoby bardzo źle!
wiem że piszę zabawnie,ale było się czego bać1
nie lekceważcie żadnych niepokojących objawów !!!
lepiej trochę pozrzędzić lekarzowi niż stracić dziecko
Pozdrawiam Mamuśki!!!:-)