_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hehe już widze mojego D na krześle przy igle....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to w takim razie mozesz sobie zrobic badanie krwi. ja sobie robilam prywatnie w polsce bo tez nie wiedzialam a tutaj doktorka polski dokument zaakceptowala ;-)dziewczyny a jeśli ani ja ani mój D nie wiemy jaką mamy grupę krwi....
wiem że to dziwne ale jakoś tak wyszło że nawet w książeczkach zdrowia tego nie mieliśmy wpisanego
ja może się dowiem bo teraz miałam badanie ale skąd mam wiedzieć jaką grupę krwi ma mój D??![]()
ja ubranek jeszcze nie mam ale po nastepej wizycie wybieram sie na zakupy,nie bede nic odkladac na ostatnia chwile. co do tych wlosow to mnie mama ciagle straszy wiec na razie nic nie kombinuje ;-)Macie już może jakieś ubranka dla swoich skarbeczków??? Mi powiedziano, że to pecha przynosi jak się kupuje ubranka przed porodem!!! A co z obcinaniem włosów i farbowaniem??? Też podobno nie wolno.
royana - ja tez mam AB Rh+, najlepsza krew podobno![]()