reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Choroby i ich leczenie - leczenie w ciąży i po...

Ja już przed ciążą miałam małego hemoroida, byl na zewnątrz, ale to taki mały guzek i mi nie doskwierał.

Mimo, że miałam CC dosłownie wczoraj wyszły mi 3 guzki-są na zewnątrz, bolą i swędzą zarazem WRRRRRRRR:szok::wściekła/y:

Madziu jak je usiłuję włożyć do środka to i tak wyłażą :-(

Co jest skuteczne na te hemoroidowe paskudztwo ?????

reklama
u mnie juz dzisiaj troche lepiej, widac ze czopki i masc cos daja uffff, ale jeszcze do idealu brakuje.
Jak przestanie bolec to pomysle o wciskaniu, a podmywanie zamiast papieru super pomysl laski !!!

mnie juz kiedys pomogly czopki homeopatyczne AVENOC do tego mozna rowniez dokupic masc-naprawde swietnie dzialaja...przynajmniej mnie pomogly...tyle ze teraz sama nie moge sobie pomoc bo ich w domu nie mam a w UK ich nie widzialam...:-(

Etna trzymam kciuki za "Twoje hemoroidy":-p;-)Co do przeziebienia to gdzies czytałam ze mozna witamine c brac , ale czy cos jeszcze to nie wiem:sorry:

Etna trzymam kciuki za "Twoje hemoroidy":-p;-)Co do przeziebienia to gdzies czytałam ze mozna witamine c brac , ale czy cos jeszcze to nie wiem:sorry:
szkoda gadac z tymi h....mi :-(, dobrze ze na razie boli tylko przy:-( zalatwaiu
a na przeziebienie dostalam w aptece do ssania homeogene 9 i tamtum verde

reklama
a w koncu jaka masc masz?
pojde jutro kupic bo juz wysiadam przy zalatwianiu sie :zawstydzona/y:
Mam czopki "Procto-Hemolan" i maść "Aesculan". Maść na zew pomogla, do środka tez ja wciskam popoludniu bo czopki rano i wieczorem, zobaczymy jak bedzie dzisiaj z zalatwianiem bo to trzeci dzien ataku na te paskuy :cool2:, teraz mam wlasnie dolegliwosci w toalecie, no mowie zobaczymy dzisiaj. Pije duzo wody i dieta lekko strawna

Do góry