reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Choroby i ich leczenie - leczenie w ciąży i po...

reklama
Kamcia innego wyjscia chyba nie ma :-D:-D:-D

A moje hemoroidy wkoncu prawie pokonalam, jeszcze z nimi walcze ale lekarka przepisala mi wkoncu pozadne czopki i zel i wkoncu skurczybyki jedne maleja i chowaja sie :wściekła/y::-D Moze jak sie schowaja wkoncu calkiem i przestane plamic to wkoncu poczuje sie jak czlowiek/ kobieta :tak:;-)

....A moje hemoroidy wkoncu prawie pokonalam, jeszcze z nimi walcze ale lekarka przepisala mi wkoncu pozadne czopki i zel i wkoncu skurczybyki jedne maleja i chowaja sie :wściekła/y::-D Moze jak sie schowaja wkoncu calkiem i przestane plamic to wkoncu poczuje sie jak czlowiek/ kobieta :tak:;-)
a jak dlugo stosowałaś maści??? Ja miałam jednego widocznego

a jak dlugo stosowałaś maści??? Ja miałam jednego widocznego

hmmm... Ogolnie to "leczenie" zaczelam kilka dni po porodzie, gdy tylko zauważylam. Ale nic a nic to nie dalo :no: Stosowalam czopki i masc, pozniej sprobowalam inna firma ale tez zadnych efektow. Masc i czopki od lekarza zaczelam uzywac 5 dni temu i juz praktycznie tego widocznego nie ma :-) tzn jeszcze idzie go wyczuc ale zmniejszyl sie o jakies 10 razy conajmniej. Moge tego jeszcze uzywac 2 dni. Mam nadzieje ze to wystarczy zeby wykonczyc to cholerstwo.
Wydaje mi sie jednak etna ze pomogly bardziej te czopki niz masc. masc to bardziej na swedzenie ale cos tam napewno tez zrobila.

Dzięki dziewczyny !
Avenoc mi pomaga na mojego big hemoroida (swędząco- bolącego parszywca ).
Zmniejszył się już i oby szybko zniknął !!!!

A ja w koncu nie kupilam tych masci na hemoroidy i musze sie pochwalic ze problem z wyproznieniem sie skonczyl! Wczoraj udalo sie normalnie, bez bolu :-D dzis tez, wiec to chyba nie byly hemoroidy...

mnie dzisaj troche bolalo, ale do wytrzymania tzn ze jeszcze tam siedzi :(
pewnie ginek zapisze mi cos silniejszego
musze czekac
aaaaa odstawilam czopki na rzecz masci, ale chyba musze do nich wrocic

reklama
Do góry