reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
A ja mam pytanie kiedy taki mały szkrabik moze opuscic sypialnie rodziców?? Jak tu było u was juz wyszły a dziewczyny które maja juz wieksze dzieci kiedy je przenosiłyscie do osobnych pokoi??

Dziękuję za ciepłe słowa
no na szczęście więcej krwi już nie było. Co prawda dalej jest obsypana - tylko teraz muszę dojsć po cyzm. MOja koleżanka, któa ma dwóch alergików ją dziś obejrzała i mówi zię jej dzieci miłąy taką wysypkę po marchwi. Jak to marchew to przejeban.e bo w każdej zupce słoiczkowj jest marchewka. BLEEEE. JEstem zła na siebie i nie wiem jesczez na kogo... chyba na los .. idę do innego lekarza żeby ją obejrzał.
Chyba jej będę dawac na razie tylko kaszkę ryżową i misiowy ogródek (ziemniak dynia), trudno na razie jej starczy. Jak jej zejdzie wysypka to wtedy sie zastanowię co daej. Tylko najbardziej mni wkurza ze musze eksperymentowac na własnym dziecku.....

i znowu okazuje sie ze słoiczki nie są takie super jak na początku były zachwalane.
Moja natala ma spore problemy z deserami ze słoiczków wymiotuje dalej niz widzi po nich.

Kate przepraszam we 4osoby w jednym pokoju mieszkacie??:confused:

My mieszkamy wszyscy w jednym pokoju :-) na szczęście jest duży i z wnęką. Także póki co to Amelka na drugi pokój musi jeszcze rok poczekać ;-) . Także tego typu problem mam z glowy :happy:

reklama
Do góry