reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

choroby dzieciaczków :(

No pewnie...moj jak był całkiem malutki to ciagle głosno pierdział i nie było problemow brzuszkowych a teraz...szkoda gadac.

A mam pytanie czy to mozliwe zeby skaza sie objawiała tylko suchawymi policzkami i niechecia do mleka?

reklama
Bebilon 2 i narazie jeszcze mam nadzieje, ze to od jabłka...przestałam dawac i policzki sie robia ładniejsze ale ta niechec do mleka cały czas mnie zastanawia juz nie idzie go samym mlekiem nakarmic tylko z klejem albo kasza. W dodatku wczoraj wieczorem i dzis rano zrobił zielonkawa kupe ? Nic nie rozumiem.

Angie a spróbuj mu dawać jakieś mleko hypolalergiczne. A nie zastanawiałaś nad prosta przyczyna - ze moze akurat mleko tej firmy mu nie pasuje???? Spróbu mu dać mleko jakiejś innej firmy te mieszanki podobno często róznia sie od siebie smakiem. Ale nie zwykłe tylko HA

Angie głuszek dobrze mówi
a my jabłka nie dajemy mały zawsze jak je jadł dostawał gorących plam na skroniach
po innych pokarmach tego nie ma tylko po jabłku

Tak tyle, ze on przeciez miał te niechec do roznych mlek łacznie z moim i dlatego tak sobie mysle czasem czy to nie jest jakas skaza czy cos...Teraz odpusiłam i juz mu nie daje samego mleka, chyba bardzo mu tym nie zaszkodze bo przecierz nie jest gruby ani nie ma zaparc:confused: HA nie probowałam bo to chyba na skaze? A nikt takowej u niego nie odkrył:eek: Moja mama uwaza, ze to dlatego ze jak sprobował kaszek to juz samego nie chce i jak ja i moje rodzenstwo bylismy mali to tez tak było i juz nam samego nie dawała:confused: Ale ja mam wrazenie, ze te jego wyginanie sie przy mleku sa od urodzenia z małymi przerwami. Przez to odstawilismy cyc a teraz juz wogole samego mleka nie chce:-( Osobliwy przypadek z mojego dziecka moze mu kotleta usmarze;-) :sick:

Angie HA nie jest na alergie. Na alergie jest Bebilon Pepti, albo Nutramingen. HA jest dla dzieci, które mogę być narażone na alergie, bo np. rodzice lub rodzeństwo ją ma, ale jeszcze nie ma żadnych objawów. Białko krowie jest tam tylko nieznacznie rozbite na mniejsze cząstki.

Kate moja po jabłku eż dostała uczulenia na buzi.

Ahaaa...:happy: U mnie w rodzinie nie było alergii jak dotychczas. No nie wiem moze powinnam sprobowac...A co do tego jabłka to własnie duzo dzieci ostatnio cos zle je toleruje:confused:

my podajemy je od paru dni jablko i smakuje je rowno,jak na razie nic nie wychodzi,moze tez dlatego ze ze sloiczka,a czasmi jak kupuje sie swierze,nimy lepsze,ael niewiadomo na jakich nawozach rosly,czym byly pryskane

reklama
no to teraz ja...małej się porobiły takie dziwne suche miejsca na skórze,ale nie w żadnych zgięciach,załamaniach czy cuś tylko normalnie na łydce placek suchy.na drugiej też,na brzuszku,na ramieniu was ist das??????????????????????
a poza tym byłam wczoraj u okulisty i pier...dole więcej nie idę...jakaś baba skretyniała debila jakby to mój tata ulubiony powiedział "gnojówa" jego ulubione określenie:)głupia pipa kazała dawac krople 3 tyg podawałam przychodze i mówię,ze nic się nie zmieniło,a ta kretynka nawet w kartę nie zajrzała i mówi"aha no widzę to lewe?"a ja na nią patrze i mówię,ze akurat z lewym alles gut,że prawe,a ta nawet jej nie obakała tylko mówi,ze no teraz to ona nie wie,no to pytam,że skoro ona nie wie to do kogo mam iśc,żeby wiedział to się obraziła i mówi,że można sprawdzic czy drożne kanaliki,a ja się pytam czy nie można czegoś innego,a wiecie co ona mi na to???"no to przepłuczemy i sprawdzimy czy drożne kanaliki "cipa głupia,wystałam się 2 h mąż się 2 h do roboty spóźnił,jeszcze jej nie pasowało,ze dziekco płacze no zdebilała stara pinda,wyznaczyła next wizytę za miesiąc i jak myślicie pójdę????
aha okazało się,ze kanaliki drożne://////

Do góry