no to teraz ja...małej się porobiły takie dziwne suche miejsca na skórze,ale nie w żadnych zgięciach,załamaniach czy cuś tylko normalnie na łydce placek suchy.na drugiej też,na brzuszku,na ramieniu was ist das??????????????????????
a poza tym byłam wczoraj u okulisty i pier...dole więcej nie idę...jakaś baba skretyniała debila jakby to mój tata ulubiony powiedział "gnojówa" jego ulubione określenie
głupia pipa kazała dawac krople 3 tyg podawałam przychodze i mówię,ze nic się nie zmieniło,a ta kretynka nawet w kartę nie zajrzała i mówi"aha no widzę to lewe?"a ja na nią patrze i mówię,ze akurat z lewym alles gut,że prawe,a ta nawet jej nie obakała tylko mówi,ze no teraz to ona nie wie,no to pytam,że skoro ona nie wie to do kogo mam iśc,żeby wiedział to się obraziła i mówi,że można sprawdzic czy drożne kanaliki,a ja się pytam czy nie można czegoś innego,a wiecie co ona mi na to???"no to przepłuczemy i sprawdzimy czy drożne kanaliki "cipa głupia,wystałam się 2 h mąż się 2 h do roboty spóźnił,jeszcze jej nie pasowało,ze dziekco płacze no zdebilała stara pinda,wyznaczyła next wizytę za miesiąc i jak myślicie pójdę????
aha okazało się,ze kanaliki drożne://////