reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

choroby dzieciaczków :(

Ja też stosuję tormentiol. Piotrkowi jak był niemowlakiem paskudne odparzenia wygoił. Jakubowi też pomaga. Stosuję z umiarem :-)

reklama
heksa gratuluję zdrówka wreszcie:)
kate Wikusiowi też gratulacje zdrowych bioderek...
ewe wiem co czujesz teoretycznie wiecej nie powinna 3 dniówki miec:)good luck:)
eurespal kupiłam dwa razy i stoi...Ewa nie lubi leków,więc jej nie daję...dostawała prawoślazowy syrop,czasem pyrosal,ale nie cierpi go:)więc jak widzę,ze się coś kroi to zawsze smaruję ją na noc pulmex baby i kropię na poduchę oil olbas i gotowe:)
zawsze pomaga takze polecam,a ponoc na suchy kaszel dobry jest syrop z cebuli,ale to chyba dopiero po 2 roku życia:)ale stodal jest chyba przeciwkaszlowy homeopatyczny

ale cipa ze mnie durna
gosiek przykro mi bardzo z powodu Ani napisz proszę coś więcej na ten temat...
ja odkąd skończyłam chyba 15 lat mam problemy z kolanami...bolą,puchną,ale na pocz tylko na jesień,potem jesień zima,potem wiosna,jesień zima,tylko w ciaży mnie nie bolą i jak karmię cyckiem:)) robiłam badania na ten czynnik reumatoidalny,bylam u ortopedy,który dał mi jakieś leki na zwyrodnienie stawów max dawkę i ***** dało,więc se zaszlam w ciażę i przeszło:))))))))))))))))

dzieki dziewczyny :-(
głuszek
- OK

ten co do niego chodze to stwierdzł, ze powinno sie wyleczyć, jest źle ale nietragicznie ( na zdjeciu RTG - jakis lekarz popisał, żę sa zmiany martwicze) - ten swierdził - po obojrzeniu zdjęc i USG ze to sa tylko zmiany chorobowe - ale jak bedzie łykac leki to powinna byc poprawa - jeszcze nie wiadomo czy po 6 tyg bedzie dobrze - mam nadzieje, ze bedzie znaczna poprawa. Strasznie mi smutno - nie wiem co myslec na ten temat. Przeciez ona jest taka młoda. NIeststy na takie kolana to szkoła sportowa odpada -a Ania chciała iść do klasy sportowej w gimnazjum. Szkoda. Zostaje jej jeszcze informatyka.

gosiek, przykro mi z powodu Ani. mam nadzieje ze to sie uda wyleczyc

Lilith, mi lekarka przepisala Eurespal i wlasnie wtedy znalazlam te informacje w sieci i sie przerazilam. pytalam tutaj dziewczyn na temat tego leku i postanowilam mu go nie dawac. nie dalam mu i choroba przeszla, wolalam nie ryzykowac. za bardzo boje sie szpitala i skutkow ubocznych tym bardziej ze moj cos z serduszkiem mial nie tak.

A moja mała ma tendencje do zapalenia skóry( odparzen) ale pod paszką i miedzy paluszkami i niestety ciągle na masciach ale za 10 dni mozemy ruszac na basen jupi:-D :tak:
Poza tym w koncu wszystko ok . Dzieki dziewczyny oi sam ciesze sie jak głupia
Jeszcze tylko ta syt. w domu zeby jakos ale to nierealne raczej...

reklama
a ja sie strasznie martwie, na wczorajszej wizycie u lekarza spytala sie co z ciemiaczkiem i okazalo sie ze wlasciwie calkowicie juz zaroslo ! jestem tym przerazona. w ksiazeczce zdrowia jest napisane jakie mial przy urodzeniu i mial tylko 0,5X0,5 cm. lekarka powiedziala ze glowka narazie mu sie dobrze rozwija wiec nie mam sie co martwic ale przeciez on nawet 5 miesiecy nie skonczyl :( nie wiecie czy da sie jakos sprawic aby jego mozg rozwijal sie prawidlowo ? jestem przerazona a lekarzom i ich opiniom niestety nie ufam :(

Do góry