tak ewe kazała mi krople dawac co 2 dzień tylko,że ich nie przepisała
bo nie mogła już Kini drącej się słuchac,bo już mąż z nią poszedł na ten cały zabieg,bo ja of course się poryczałam jak ona tam płakac zaczęła,a męża wyprosili...a co do okulisty to tylko tam takie małe potwory przyjmują
a właśnie maxin widziałam Cię u tego okulisty
znaczy Twojego sobowtóra z maluchem...ona dopiero miała przesrane była tam już przede mną,a jak ja się zwinęłam jeszcze dziewczyna siedziała...porażka...
a co do wit d3 to ja daję 2 krople,choc np.wczoraj zapomłam
ale nie wiem też jaka powinna byc dawka,bo najlepsze ona zalecila 1 kroplę+5 cebionu multi...skonczył mi się cebion i zazęłam podawac juvitc,ale tam przecież nie ma wit d3,ale jak byłąm na wizycie w sierpniu to babka się pyta ile daję,a ja mówię,.ze 2 vigantolu i 3 cebionu,a ona,że to dobrze...i wcale nie sprawdza ciemiączka...za każdym razem ja jąpytam o ciemiączko...Kinia ma ogromne...takie jakby w ksztłcie gwiazdy normalnie jak 3cmx3cm,ewa jak ją wypierdziałam miała 1x1cm,a od 2 tyg kazała dawac po 2 krople,a zarastało i tak długo...a ja też się martwię,bo Kini ostatnio zaczęła sie właśnie pocic główka strasznie
ewe nie znam się,chyba normalną ma główkę??zapytaj pediatrę przy next wizycie...
lilith ewa moja też miała odstajace żeberka(przynajmniej w mojej wyobraźni