reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

choroby dzieciaczków :(

O boże Maxin!!!!!!!!!!! Ale jestes dzielan, strszane to yło co npisałaś!!!! CALe szczęscide ze Natlka już zdrowa.
Kurde tak sobie pomyślałam ze Marsyisa śpi w osobnym pokoju...............................

Heksa - wiesz co ja jej nie daję jeszcze żadnych słoiczków. Dopier ood wczoraj jabluszko i jest ok. Chyba musze po prostu popróbowac ztymi warzywami.
Acha i to sa normy dla niemowląt - dla dorosłego norma hemoglobiny to 12 a erytrocytów 3,7

reklama
A cha a wiesz sprawdzałam ziemnaczek jest bogaty miedzy innymi w zelazo, wit C i wit z grupy B ale wrzucaj na wrzątek z odrobiną tłuszczyku aby ci tych witaminek nie wywiało.:tak:

no ja tez sie ciesze,ze juz po wszytkim,po powrocie do domu mala budzi sie o 2-3 w nocy i sobie gada,jak nie zwrocimy na nia uwagi to marudzi i tak az do rana co godzine sie budzi,to chyba przez to ze w szpitalu o tej poze podawali jej antybiotyki.
Kate tak mowili,ze to wlasnie steptokoki,czyli jakis fatalny paciorkowiec jak dobrze rozumiem,nie mialm czasu poszperac na necie co to takiego:baffled:

Maxin dopiero przeczytałam o malutkiej...to straszne co sie naprzezywaliscie! Wspołczuje! Mam nadzieje, ze Natalka szybko zapomni o szpitalnym haosie i bedzie spokojnie spała...no i Ty rownierz...Zycze wam duzoooo zdrowka! :)

a tak wygladal jej wysypka
wysypkain6.jpg

Jejciu -maxin - ale przeżyłaś i ile twoja córcia się nacierpiała - strasznie wam współczuję - biedactwa. A powiedzieli skąd mogłą to świństwo podłapać ???

reklama
Do góry