reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
moja Kuszynka ma zaparcie!! a nie chce pic herbatki bo nie toleruje butelki, sama nie wiem co robic :sick: a to wszystko po tym jak zjadla jabluszko ojej juz jej nie dam jabluszka, strasznie plakuniala i nie wiedzialam jak jej ulzyc, a moze ja zjadlam jakies badziewie, kurcze a tak uwazam :baffled:

Moja ostatnio zaczęła robić jedną kupę co cztery-pieć dni. Nie wiem co się porobiło. zawsze robiła cztery dziennie... Całymi dniami tylko pryka i to coraz bardziej śmierdząco:)))) Nie wiem, czy to nie od kaszki????

viki nie jem bo ma skaze białkkowa i lekaż mi kazał odstawic WSZYTSKIE potencjalne alergeny. I tak jest ciągle jakis alergen w mojej diecie bo ciagle mA WYSYPKĘ.

Wczorja sie załamałąm - zorbiła kupe któa sie składala ze zielonego sluzu i z krwi.... Normalnie mys lałam ze padne. A dzis jest cała obsypana.
Kurde stawiam na tą kaszke pieprzoną :wściekła/y: :wściekła/y: :confused2: :confused2: :eek: :baffled: :confused: :confused:

głuszek a pijesz tamtomleko,co abryzka???współczuję...a moja pediatra jak jej powiedzialam o śluzie powiedziała,zeby olac,póki nic poza tym się nie dzieje:/
a zaparcie po jabłku???czy to nie dziwne trochę???

reklama
Do góry