reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
ło matko Kropecka nie idź już tam więcej\
Ja bym się normalnie na pięcie odwróciła i wyszła. A swoją drogą to to masz szczeście do takich pojebanych lekarzy:sick:

zebys wiedziala. a ja taka glupia jestem ze sobie daje tak soba pomiatac i chyba to na pierwszy rzut oka widac bo wszyscy z tego skrzetnie korzystaja :( wiesz, jak mam nadzieje ze ktos pomoze mojemu dziecku to staram sie byc mila i w ogole zeby tylko ktos ze zlosci mnie nie olal, ale oni i tak mnie olewaja :/

kropecka nie daj sie, ja tez sie daje nie raz tak splawic ze potem zaluje, ale o dziecko trzeba pazurami, idz do innego lekarza, ale wiesz moze byc po prostu problem ze oni tylko PRYWATNIE beda mili, jak im zaplacisz, a z panstwowej pensyjki beda splawiac

mojej jakby przeszlo troche ulewanie :-D czytalam gdzies ze na to ma wplyw tez dieta matki!! i moze to i prawda bo teraz juz bardzo selektywnie jem i jakby ona lepiej sie czuje, poobserwuje jeszcze tydzien i zobaczymy

Kropecka ja tez taka ciamajda jestem , że nikomu nie odpyskuje-no chyba że doprowadzona do ostateczności. A u nas lekarka powiedziała, że objawy alergii u Polci są bardzo delikatne i mam całkowicie nie eliminować nabiału z diety- czasem mogę sobie na coś pozwolić:) cieszę się, ale tez tak myślałam już wcześniej...

reklama
głuszek- tgo jest tyle, ze poczytam w sobotkę
kropecka - co za zołzy :no:- ja tez jestem z tych grzecznych :tak: - ale do czasu :no:
Heksa - a byłaś u lekarza - może on cos poradzi ?? Kurcze biedactwo jest twoja Natalka:-(
Kasiunka - to super :tak:

Do góry