reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

choroby dzieciaczków :(

Maxin, a może to niedobór witamin??? Jak masz jeszcze cebionmulti, dawaj 5 kropli dziennie. Zajady to chyba niedobór PP.

Dziewczyny,
jak nas te alergie nie wykończą, będziemy żyły długo i szczęśliwie ;-);-);-)

reklama
Ja juz myśle od dawna zeby pójść gdzieś ze mną... bo wysiadam psychicznie. Dziewczyny co mozna brać na uspokojenie takiego nie badzo inwazyjnego - wiem ze np. melisę a co jeszcze?

ty nie karmisz głuszek więc zasuwaj do apteki i pani coś Ci doradzi... ja kupiłam melisę,ale jakoś jeszcze nie zaparzyłam...
kup se valerin miete Iza małysz poleca:))))))))))))))))))))))))))))))

Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków, tych alergicznych i tych zakatarzonych.
Zdrówka dla Kubusia, zeby mu zelazo sie szybko wchłonelo (zelazo sie wchłania dobrze razem z wit c).
Głuszku kup sobie valdispert.

głuszku biedactwo... :-( Dobry jest też Persen forte, ale nie wiem czy nie jest on tylko na receptę. Najlepiej zrób tak jak pisze biedronka. W aptece na pewno coś CI doradzą.

Wczoram mala zaczela kaszlec,a dzis rano myslam,ze pluca wypluje,kurcze tak zimno sie zrobilo,ze nawet ogrzewanie nie pomagalo,wiecie tu sa wszedzie pojedyncze szyby,stare viktorjanskie domy,wiec ocieplic to jest ciezko,musielismy dogrzewac piecykamiChyba musze isc do apteki po syrop,szkoda mi jej,bo przez to jest troche marudna,dobrze,ze goraczki nie ma

Gluszek kobitko,ty sie tak nie nerwoj,nie sluzy to twoje zdrowiu,w aptece na pewno cos ci dobrego a lekkiego przepisza.Trzyma sie;-)

ZDROWIEJCIE SKARBY

Ja brałam kiedyś deprim. Pomagał. Ale nie można na słońce, bo jest na dziurawcu :-)

Chorowitkom nadal zdrowia życzymy. I Natalce, żeby się jej jakieś świństwo nie przypętało.

hej dziewczynki
no deprimu tez nie mozna w czasie antykoncepcji przynajmniej tego forte
abryz duzo zdrówka dla Jakubka
a na zajady wit b2 pasta cynkowa solcoseryl aphtin i clotrimazol tez moze byc

reklama
chryste panie wszechmogący kate aż nie mogę uwierzyć czy to tak na dobre wróciłąś czy pojawiasz się i znikasz???????????????????????????????

Do góry