reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
Kropecka Ty masz czy Wiktorek ;)? Ja też tak często mówie :)

Lilth Weronika ma 1a a też ma nierówne fałdki, więc to nie jest na 100% z tymi fałdkami. Ale u nas na dodatek coś blokuje przy lewym bioderku, ale lekarz stwierdził że skoro na usg jest o to mamy przyjść dopiero jak zacZnie chodzić...

ja miałam nierówne fałdy i miałam tą dysplazję czy jakoś...
moja ewulka miała nierówne fałdki i alles bylo oki
Kiniuśka też ma nierówne i też alles póki co oki doki next week idziemy na kontrolę:)

bylam wczoraj na szczepieniu i ogolnie na kontroli i nieco sie wystraszylam bo lekarka powiedziala ze mlody ma sine dookola ust i przyczyna tego moga byc jakies nieprawidlowosci w serduszku (co powoduje niedotlenienie) :( boje sie, ze cos jest nei tak :( wizyte u kardiologa mamy w poniedzialek

no wlasnie dola zlapalam bo jakos trafilam na wiadomosc o pewnej dziewczynie z forum noworodka ktorej synek zmarl 6 dni po porodzie, potem idac tym tropem trafilam na forum gdzie ludzie stracili swoje dzieci i normalnie tak mi sie strasznie smutno zrobilam. byl tam chlopczyk ktory zmarl w wieku 4 miesiecy na wade serduszka, byly powstawiane jego zdjecia itp, plakac mi sie chce, boje sie o mojego malego :(

Kropecko NIE WCHODZ NA TAKIE STRONY JESZCZE TERAZ ANI SIE WAŻ
SĄ RÓŻNE KOLEJE ZYCIA TO TRUDNE WSPÓŁCZUJE TYM LUDZIOM O TO STRASZNE
ALE TY NIE MOZESZ TAK MYSLEC POZYTYWNE MYSLENIE PRZYWOŁUJE TYLKO DORą ENERGIE
pamietaj o tym

Kropecka, nasze maluszki mają jeszcze niedojrzałe różne układy, mają prawo m.in. mieć zimne nóżki i rączki. Może i to zasinienie jest tymczasowe. A jakiego koloru ma paznokietki? Też są sine?
Ale wizyta i konsultacja nie zaszkodzą :-) Nie martw się :-)

Kropecka nic tylko zlac...ale wiesz sama jaks ie o mala w ciazy balam to lazilam i ogladalam straszne rzeczy wiec mowi sie nie rob tak a samemu dokladnie to samo...
Ale tak jak pisza dziewczyny nie wchodz juz na takie straszne strony i zacznij myslec pozytywnie!!! wiem ze to bardzo ciezkie ale pamietaj ze jaks ei smucisz to synek smuci sie z toba...
napewno wszystko bedzie dobrze a do lekarza zawsze warto isc!!!!

reklama
Do góry