reklama
kurcze - ja też sie martwie tym Kasiunka - nawet nie pocieszyło mnie to , ze ma super bioderka - zastanawiam się czy aby za mało nie jem sera i dlatego on ma takie problemy ???
w końcu tylko troche zjem jogurtu i mleka nie pijam i czasami tylko serek?? Mam nadzieje, że to wapno pomoże - dowiem się za miesąc jak pójdę do kontroli.
Lilith - idealne jest Ia, Ib też jest w miarę dobre - al ewymaga szerokiego pieluchowania - mój wcześniej miał Ib - i pieluchowałam go tylko na noc
w końcu tylko troche zjem jogurtu i mleka nie pijam i czasami tylko serek?? Mam nadzieje, że to wapno pomoże - dowiem się za miesąc jak pójdę do kontroli.
Lilith - idealne jest Ia, Ib też jest w miarę dobre - al ewymaga szerokiego pieluchowania - mój wcześniej miał Ib - i pieluchowałam go tylko na noc
Gosiek no wlasnie ja tez tylko na noc przez 2 miechy tydzien temu przestalam bo to bylo nie do wytrzymania dla nas i dla niej...zakladalam po2-3 pieluchy...na 12 godzin i niewiem czy to nie za malo bo ma czasem nierowne faldkiale zas na biodrze czesto ja nosze...ale sie martwie...
abryz
MAJOWA MAMA'06
My też dziś mieliśmy USG bioderek (oba 1b). Następna wizyta za 3 miesiące :-)
Tu jest wytłumaczenie oznaczeń:
Wynik prawidłowy to Ia, Ib. Natomiast IIa i IIb są stanami nieprawidłowymi, różnia się od siebie tym, że IIa dotyczy dzieci do 3 m życia, a IIb powyżej 3 miesiąca życia. IIa określany jest przez niektóych autorów jako fizjologiczny niedorozwój stawu niemniej jednak jest to stan nieprawidłowy.
Tu jest wytłumaczenie oznaczeń:
Wynik prawidłowy to Ia, Ib. Natomiast IIa i IIb są stanami nieprawidłowymi, różnia się od siebie tym, że IIa dotyczy dzieci do 3 m życia, a IIb powyżej 3 miesiąca życia. IIa określany jest przez niektóych autorów jako fizjologiczny niedorozwój stawu niemniej jednak jest to stan nieprawidłowy.
reklama
Podziel się: