reklama
to nie sa te testy alergiczne (mialam takie i to nie chodzi o te) to jest pobranie krwi z paluszka w labolatorium najlepiej rano po jedzeniu(po mleczku).ja sie wczesniej nie umawialam tylko zadzwonilam spytac o ktorej najlepiej przyjsc.i ja robilam tylko na bialko mleka krowiego!!!! testy skorne i inne robis ie pozniej o ile sie nie myle.
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Lilith a to 40zł to za jedno IgE czy cały panel bo już nic nie rozumiem. A idzie sie na to badanie po prowokacji czy tak jak ja karmię piersią to bez prowokacji mogę iść? Dręczy mnie to czy to jest nadwrażliwość czy faktycznie alergia. Ale raczej alergia na co wskazywałaby krew w kupce.
Skórne są ponoć wiarygodne u starszych dzieci.
Skórne są ponoć wiarygodne u starszych dzieci.
mi kazali nakarmic rano mala(nie mowilam ze jest z butli karmiona) i przyjsc by to stezenie bialka bylo najwieksze.robilam to tez ze wzgledu na krew w kale i krostki ale wyszlo ze nie jest uczulona
Ja podalam jakie sa te rodzaje badan . Idziesz poprostu za te okolo 40 zl i mowisz ze chcialas(wczesniej sie dowiedz czy tam robia) zrobic badanie na bialko mleka krowiego i juz!!! ale jak bedziesz dzwonic to wypytaj jakbys chciala takie na inne rzeczy to jak to wyglada itd.bo wiem ze dziecko na pewne badania musi byc starsze! zreszta mnie tylko ta alergia interesowala wtedy...
Ja podalam jakie sa te rodzaje badan . Idziesz poprostu za te okolo 40 zl i mowisz ze chcialas(wczesniej sie dowiedz czy tam robia) zrobic badanie na bialko mleka krowiego i juz!!! ale jak bedziesz dzwonic to wypytaj jakbys chciala takie na inne rzeczy to jak to wyglada itd.bo wiem ze dziecko na pewne badania musi byc starsze! zreszta mnie tylko ta alergia interesowala wtedy...
A moja mała złapała lekką infekcję, ma katar i trochę pokasłuje. Pediatra przepisała jej Clemastinum, ale tam jest napisane, że by nie dawać dzieciom poniżej roku. Wściekła jestem, bo nie wiem, czy dać jej, czy nie. Kate nie orientujesz się, czy to się podaję niemowlakom, mimo przeciwskazań na ulotce ???
gunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ja dziś małej zrobiłam te testy alergiczne, ale usłyszałam, że ponoć u tak małego dziecka może wyjść, że nie jest uczulona a tak naprawdę jest. Wkurzyłam sie bo jak wyjdzie że nie jest to dalej nie mam pewnosci , jutro o 15 wyniki.
reklama
Kasiunka[/ba no leakrz powinien wiedzec co przepisuje dziecku,no ale w karju to roznie bywa co.Mam nadziej,ze szybko wyszdrowieje
wiecie z tym kaslanie to tez roznie bywa,moja raz sie zaksztusila i kaslala,ja oczywisie szybka reakcja i mowie do niej co jest kruszynko i teraz czasmi widze,ze sie wycwanila jak na nai nie patrze,to raz zakasla i czeka na moja reakcjie jak nie zwracam uwagi to dalej tak robi,cwanairka.A moze tez byc przez kurze,czy jak ma suchow wgardelku bo chce sie pic,
Natka jak jest spargniona to przelyka czsto sline i lize wargi
wiecie z tym kaslanie to tez roznie bywa,moja raz sie zaksztusila i kaslala,ja oczywisie szybka reakcja i mowie do niej co jest kruszynko i teraz czasmi widze,ze sie wycwanila jak na nai nie patrze,to raz zakasla i czeka na moja reakcjie jak nie zwracam uwagi to dalej tak robi,cwanairka.A moze tez byc przez kurze,czy jak ma suchow wgardelku bo chce sie pic,
Natka jak jest spargniona to przelyka czsto sline i lize wargi
Podziel się: