reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

no ja czytalam ze generalnie skaza bialkowa wychodzi w pozniejszych miesiacach wiec oczywiscie jest to mozliwe. ja uzywam bebilon pepti i jestem zadowolona, nutramigenu nie chcial mi pic. no i bebilon chyba jest tanszy

reklama
Kropecka a jak przeszłaś na bebilon pepti to wysypka odrazu małemu zniknęła? Stosowałaś jakieś maści?

ja przez dluzszy czas karmilam go Nan HA i niestety to byl moj blad. Doszlo do tego ze wprawdzie na buzce plamek nie mial ale za to na calym torsie dostal straszliwej wysypki no i ciemieniuche. Dostal 2 masci sterydowe na glowke i na brzuszek no i po 2-3 dniach zniknela mu wysypka. teraz karmie czesciowo piersia czesciowo butelka, po bebilonie ma sliczna buzke, a po moim mleko przez jakis krotki czas po karmieniu ma zaczerwieniona buzke, ale nie wiem od czego bo nabialu juz nie jem od dawna

Anitko mojej tez takie na buzi zaczyna wychodzic a czaczelo sie od lakierowanych policzkow...ale to nie skaza bo miala robiony tesy.

Lilith-a jakie testy robi się by sprawdzić czy jest uczulenie na białko? Robiłaś je w normalnej poradni czy specjalistycznej?

w kraju ile jeste rodzai mleka modyfikowanego??

bo byly by jaja jak ktoryz z maluszkow byly by uczulony na kazdy rodzaj to wtedy chyba sojewe sie podaje nie ::)

reklama
kate 75, też o tym słyszałam, nasza lekarka powiedziała, że soja jest nawet bardzo alergizująca-jak nie urok to sr...

Do góry