reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

Maxin to ja odrazu widze jak mojej sie chce pic bo ma suche usteczka.ona czasem sie smieje i nagle wlasnie jakby ja tam cos zaswedzialo i tak sucho odkaszlnac probuje choc to nie doslownie jest kaszel...tak samo jak poplakuje to potem kaszle....

Angie a jakie testy dokladnie robilas? mi lekarka wlasnie mowila zeby innych nie robic tylko na to bialko...pisalam gdzies ze niektore testy lepiej robic pozniej.

reklama
Lilith to chyba pytanie do mnie , nie do Angie? Robiłam cały zestaw testów bo nie było tylko na bialko mleka, no ale na pozostale moge nie patrzeć, tylko żeby te wyniki z białka były wiarygodne ::)

Oj przepraszam Cie bardzo!!! przejezyczylams ie! jak t nie bylo osobno tego testu? dziwne! ale na przyszlosc bedziesz miala w razie czego tamte i bedzie mozna sprawdzic jak cos by bylo nie tak.wazne ze to co chcesz bedzie a ono ponoc w tym wieku jest juz wiarygodne.

Nic nie szkodzi z przejęzyczeniem tylko się upewniałam czy to do mnie pytanie, czy w miedzy czasie coś sie Angie nie odzywala. No to mnie pocieszyłaś, bo się martwiłam, że dalej nie bede nic wiedzieć a daliśmy 130 zl ::)

o matko!!!!!!! ile kasy!!!! a innego lab nie bylo zeby zrobil sam test na to mleko? kurcze co za zdzierstwo....a co pow tam? ze to na bialko to jest pewne czy jak? wiesz ja tu mam takie baby w przychodni sprzed epoki kamienia lupanego ;D wiec moze sie mylila...zawsze moge zadzwonic do swojego labolatorium i spytac tam sa super ludzie:)

No pomyślałam sobie że trudno zrobię jej badania kompleksowe, nie chciałam juz jej ciągać po innych laboratoriach, no i jak zapłaciłam i babka pobierała krew to powiedziala, ze w tym wieku to te testy malo wiarygodne czyli , że moze wyjsc ze alergii nie ma a jest :p

no u mnie na tej kartce jest napisane ze robia te badania dzieciom w wieku 0-18 lat a nie wiem jaka technika. musze sie dowiedziec.

a moja Alenka zarazila sie od taty i jest przeziebiona. :( :( Wlasnie wrocilismy od lekarza. Ma katar, kaszel, czerwone gardelko i opuchnieta sluzowke noska :( Ten katar to juz widzialam od 2 nocy i to pewnie to jej nie dawalo spac :( Mam nadzieje. A z zabkami to lekarka mowila, ze jeszcze troche - dziasla sa "nienaruszone" :)
W ogole teraz mam w domu chore dziecko, meza, a ja ząbkuje ;) Zaczela mi sie dalej wypychac osemka (juz 8 lat mi wychodza 2 dolne tak stopniowo, wrr) Strasznie boli mnie pol szczeki i szyi, buuuu :(

A+T bidulko!!! kurujcie sie tam i uwazajcie na siebie! a co do tych zebow to mi przed ciaza zaczelys ie wyzynac 2 naraz po czym nie wyszly do teraz:(:(

reklama
A+T co ci lekarz przepisał na przeziębienie dla malutkiej. Bo mi Flegaminę, Clemastinum, Vit. C i wapno. Ale tak jak wcześniej pisałam nie wiem, czy podawać małej ten Clemastin, bo na ulotce jest napisane "nie podawać dzieciom poniżej roku życia" i bądż tu mądry :mad: :mad: :mad: Nie wiem co mam robić.
P.S. Pola też zaraziła się od taty.

Do góry