reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
a u nas niestety - jednak skaza bialkowa...

ja na okropnie eliminującej wszystko diecie...

fuuu juz powoli nie mogę

mały raz dziennie na bebiolonie pepti... buuuu

Julienx mi lekarz kazał dzownic gdyby był śluz w kupie.
Aniat moja spra 5-6 razy na dobę wiec ci nie pomoge,
Lilith ja cos słyszlam o tych bakteriach - ale nic dobrego niesttey :mad: :mad: :mad: :mad:
Do dupy z ta skazą- współczuję diety

Dziś byliśmy na badaniu słuchu (bo przesiewowe nie wyszło dobrze, a do tego jeszcze czynnik ryzyka-niedosłuch w rodzinie) i jestem cała happy bo mała super słyszy! Ale profilaktycznie mamy się pokazać jeszcze za pół roku... Kamień spadł mi z serca!

Julienx jest taka stronka gdzie mozna zadawac pytania lekarzom i zapytalam tam
a to odpowiedz...

"Witam. Mam pytanie, czy u 3 miesiecznego dziecka sluz w kupce jest grozny? Co moze oznaczac?

Jezeli sluz pojawil sie nagle i w jakichs duzych ilosciach nalezy obserwowac , zaostrzyc diete , jezeli karmi Pani piersia , mozna podawac Lakcid lub Lacidofil . i ew . zglosic sie do pediatry . Niewielka ilosc sluzu moze sie pojawiac w kupce ."

a adres stronki to:
http://www.dziecko24.pl

reklama
julinex - u mnie trochę sie pojawiło jak mały brał antybiotyk - potem mu przeszło - słyszałam,że objawem skazy tez jest śluz - może coś zjadłaś??

Do góry