reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

Dzięki. Dałam jej banana z ryżem, bo banan zawsze na nią działał zatwardzająco.
Marchwkę z ryżem dam jej na pierwsze danie, na drugie normalnie mięsko z warzywami- zobaczymy.

reklama
Aha, jeśli chodzi o warzywa, to lekarka mówiła, żeby unikać warzyw "kapustnych" (kapusta, brokuł, kalafior) w czasie biegunki. No i żeby dużo piła, bo moja się już zdążyła częściowo odwodnić od rana do 17, czyli do czasu wizyty lekarskiej - za co dostałam opiernicz oczywiście.

Kasiunka, spróbuj ten enterol. Może mocno odgazowana cola pomoże (oczywiście w rozsądnych ilościach), flipsy, marchwianka.

Zdrówka chorowitkom życzymy :-)​

Basiek i kasiunka - oj to nie dobrze :-( :-( - biedna Pola - oby szybko to minęło - kurcze basiek - teraz jeszcze twojej julci ta głupia infekcja się przyplątała

Basiek, na infekcje dróg moczowych najlepsza jest żurawina (zwykle sok). Sprawdzone na Piotrku i jego podwójnych nerkach :-)

basiek ja polecam vita butin to są kapsułki żurawinowe właśnie jak pisała Ania:)moja Ewa to brała na zakwaszenie moczu właśnie,córka mojej kumpeli biere to non stop:)

Podpisuję się pod tym co napisała abryz, ja będąc w ciąży tylko żurawiną leczyłam infekcje pęcherza-jeśli kupi się syrop żurawionowy mozna go po prostu dodawać do herbatki.

reklama
a moja ma chyba cos z gardłem bo od dwóch dzni ma taki dziwnie zmieniony głos ale nie zachowuje sie jak chore dziecko nie wiem.....
taki smieszny zmieniony jakby w krtani:confused:

Do góry