reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

rzadko tu zaglądam, ale zdrówka wszystkim dzieciaczkom życzę :-)

a ja tak "z innej beczki" - czy waszym dzieciaczkom też ropieją oczka od wiatru? Weronika wczoraj była na spacerze tylko 30 minut, był bardzo wietrzny dzień, i dzisiaj oczko całe czerwone i ropka się zbiera :-( no kurcze, a zakraplania tak nie lubi, od razu zakrywa oczki i płacze... ale to chyba tylko od zawiania, i w dodatku tylko prawe oczko - biedna taka z czerwonym ślipkiem :-(

reklama
Cześć!

W kwestii higieny to już dwano nie wyparzam małemu ani butelek ani smoczków ani nic, tylko myję pod kranem - tak chyba jakoś od czasu jak miał 4 miesiące? A jak smoczek spadnie to robię tak jak Ianka. Nie wkładam do buzi bo słyszałam że można tak przenieść próchnicę, a ja zawsze miałam dużą próchnicę i chciałabym żeby moje dizeci tego uniknęły. Chociaż to pewnie dziedziczne i co ma być to będzie.

Jakiś czas temu pisałam o przepuklinie - okazało się że to wodniak powrózka. Trzeba też to usunąć przy pomocy skalpela, ale okazuje się że elegancko zrobimy to z NFZ w prywatnym szpitalu, więc przynajmniej będą ładnie ściany pomalowane ;) A podobno dziecko może opuścić szpital tego samego dnia więc luzik, bo najbardizej się bałam właśnie tego że będzie musiał zostać sam na noc w obcym miejscu... Mogła by być niezła trauma z tego

Agnieszka

O kurczę Zgred. Powodzenia w tym zabiegu.

U nas już spokój . Zęby wyszły- dziecko znowu normalne śpi całą noc- bez przebudzania się, jest radosne, je za dwoje i prawie nie płacze:-D:-D:-D
Dobrze, że już wszystko wróciło do normy:tak:

Ola u nas lzawia oczka jak jest wiatr i ewentualnie od mrugania sie wiecej spiocha zrobi:)

Jak pisalam na alergi kupkamy jakas galareta.pojutrze ma miec Bactrim odstawiony calkiem.daje jej az 2 kapsulki lakcidu teraz....smierdzi jak cholera.zauwazylam ze zaczelo sie to jak dostala kaszke 7 czy tam 8 zboz ale nie z taka intensywnoscia !!!!!! wiem ze zboza dzialaja rozluzniajaco ale bez przesady.zreszta masa sluzu jest.brzuch ja nie boli nie ma kolek nic.zaczela jesc w miare normalnie.3-4 posilki na dzien.
Moze to cos z glutenem nie tak? ale dopiero teraz?wczesniej by nic nie wyszlo? dziwne...

Lilith w Lakcidzie jest mleko !!!! Powinnaś jej dawać jakiś inny probiotyk Beneflora, Nutrliplant, Lacidofin, ProBacti4.
Dużo zdrowia dla Judytki!!!!

Najlepszy jest Enterol ponoc.ale ja czytalam tez tu na forum.jest owszem ale nie szkodzi.mozna dawac.sama tego nie rozumiem ale jej zawsze pomagal jak trzeba bylo.

Najlepszy jest Enterol ponoc.ale ja czytalam tez tu na forum.jest owszem ale nie szkodzi.mozna dawac.sama tego nie rozumiem ale jej zawsze pomagal jak trzeba bylo.

oj wyslalo mis ie dwa razy.
Wiessz Judi wlasnie wstala z drzemki wiec jutro sprawdze i dam ci tego linka tu z forum.moze i masz racje nie spieram sie.bo ja sama nie mam o tym pojecia tylko przeczytalam a to nawet jej alergolog zaleca.....

reklama
Do góry